Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

StarTech Muismat met polssteun

242049
StarTech Muismat met polssteun | B-ERGO-MOUSE-PADStarTech Muismat met polssteun | B-ERGO-MOUSE-PADStarTech Muismat met polssteun | B-ERGO-MOUSE-PADStarTech Muismat met polssteun | B-ERGO-MOUSE-PADStarTech Muismat met polssteun | B-ERGO-MOUSE-PADStarTech Muismat met polssteun | B-ERGO-MOUSE-PADStarTech Muismat met polssteun | B-ERGO-MOUSE-PAD
Beoordeling
Artikelnummer242049
FabrikantcodeB-ERGO-MOUSE-PAD
EAN code0065030893121
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd2-3 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 23,00

€ 19,01 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Ergonomisch voetvak voor thuiskantoor en kantoor Maak uw bureauwerk aangenamer met de verstelbare, ergonomische voetsteun van Manhattan. Deze verbetert uw houding en verhoogt uw beenpositie, was een merkbaar stuk gemakkelijker voor urenlange sessies in het kantoor en thuis. Vermoeidheid en pijn in benen, voeten, knieën en rug worden aanzienlijk verminderd. Aan het einde van de dag bevalt deze voetsteun u mogelijk zo goed dat u deze na de avond naar uw bank of lievelingsstoel meeneemt. Individueel aan uw behoeften aan te passen Deze voetsteun kan /-20° worden gekanteld en daarmee op uw favoriete houding worden ingesteld. Met 300 x 380 mm biedt hij voldoende opbergruimte voor uw voeten en is hij compact genoeg om gemakkelijk onder het bureau te passen. Antislip oppervlak en onderkant Het rubberen oppervlak maakt de opbergruimte ook bij een schuine positie slipvrij, ongeacht of u deze op blote voeten, in sokken of schoenen gebruikt. De eveneens met rubber beklede onderkant houdt de voetsteun stevig op zijn plaats en beschermt uw vloer tegen krassen. Gereedschap en montage zijn niet nodig, deze voordelige werkplaatsoptimalisatie wordt volledig klaar voor gebruik bij u geleverd. De teksten voor dit artikel zijn automatisch vertaald.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.