Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Varmilo VB21M Sakura R1 Wireless Numpad

242223
Varmilo VB21M Sakura R1 Wireless Numpad | VB21MN2N/LP88VVarmilo VB21M Sakura R1 Wireless Numpad | VB21MN2N/LP88VVarmilo VB21M Sakura R1 Wireless Numpad | VB21MN2N/LP88VVarmilo VB21M Sakura R1 Wireless Numpad | VB21MN2N/LP88V
Beoordeling
Artikelnummer242223
FabrikantcodeVB21MN2N/LP88V
EAN code6924427302063
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijdonbekend
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier

€ 53,00

€ 43,80 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
De mechanische toetsenborden van Varmilo staan bekend om hun unieke keycap-ontwerpen die nergens anders te vinden zijn en bijna als kunstwerken kunnen worden omschreven. Dit Varmilo VB21M Numpad voegt een numeriek toetsenblok toe aan je randapparatuur - perfect voor bezitters van TKL-toetsenborden die de voorkeur geven aan flexibele opstellingen. Deze variant heeft zachte witte en roze tinten.

Stijlvolle en duurzame keycaps
De keycaps zijn gemaakt van duurzaam PBT-plastic en gekleurd met behulp van een sublimatieproces. De letters zijn gegraveerd, zodat ze niet vervagen. De keycaps zijn glad en worden daardoor niet zo snel vies. Hierdoor blijft het toetsenbord er lang als nieuw uitzien.

Mechanische switches in detail: Cherry MX Brown
Deze versie maakt gebruik van Cherry MX Brown switches. Toetsenborden met deze switches zijn een compromis tussen een puur gamingtoetsenbord en een ideaal desktoptoetsenbord. Wanneer je op de knoppen drukt, moet je een lichte weerstand overwinnen, die merkbaar de activering van het contact meldt. Omdat je de twee zeer nauwe schakelpunten heel goed kunt voelen, typ je niet alleen merkbaar sneller, maar kun je ook met heel weinig travel meerdere klikken achter elkaar activeren.

Producteigenschappen Varmilo VB21M Sakura R1 Wireless Numpad

Toetsenbord kenmerken

Aantal toetsen
21

Kenmerken

LED indicatoren
Aansluiting
Bluetooth

Toetsenbord kenmerken

USB-hub

Design

Kleur
Wit/Roze
Backlight

Gewicht en omvang

Breedte
85.9 mm
Diepte
125.3 mm
Hoogte
39.9 mm

Kenmerken

Connectiviteitstechnologie
Draadloos

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.