Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Samsung Samsung SmartTag2 Rugged Case Bl

243646
Samsung Samsung SmartTag2 Rugged Case Bl | EF-RT560TBEGWWSamsung Samsung SmartTag2 Rugged Case Bl | EF-RT560TBEGWW
Beoordeling
Artikelnummer243646
FabrikantcodeEF-RT560TBEGWW
EAN code8806095291796
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 2,95 (binnen Nederland)
Levertijd3-5 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 13,00

€ 10,74 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
De Samsung Rugged Case voor de Samsung SmartTag 2 combineert functionaliteit met stijl. Het stevige ontwerp is perfect afgestemd op de SmartTag 2 en voegt minimale omvang toe aan je sleutelhanger of andere bezittingen. Beschikbaar in diverse kleuren om aan je persoonlijke stijl te voldoen, heeft de matte afwerking een prettig aanvoelend oppervlak met een goede grip. Een opvallend kenmerk van deze Rugged Case is de nauwsluitende pasvorm, waarbij de SmartTag 2 perfect in de hoes past zonder speling of wiebelen. Eenvoudig te installeren en te verwijderen, biedt het ontwerp uitsparingen zodat de knoppen en LED-indicator van de SmartTag 2 volledig toegankelijk blijven. Dit betekent dat je de SmartTag 2 kunt gebruiken zonder de hoes te verwijderen, waardoor het dagelijks gebruiksgemak behouden blijft.

De primaire functie van deze Rugged Case is het beschermen van je SmartTag 2. Het duurzame siliconenmateriaal absorbeert schokken en stoten, waardoor je SmartTag 2 veilig is tegen dagelijkse risico's zoals vallen en krassen. De hoes bedekt de randen en achterkant van de SmartTag 2, terwijl de voorkant open blijft voor het scannen van de QR-code. Hierdoor wordt volledige bescherming geboden zonder de functionaliteit te belemmeren. De Rugged Case voelt stevig aan en behoudt zijn vorm zelfs na langdurig gebruik. Het materiaal is bestand tegen slijtage en verkleuring, waardoor het er langdurig als nieuw uitziet. Het enige nadeel is dat het siliconenmateriaal gevoelig kan zijn voor stof en vuil, maar dit is eenvoudig af te vegen met een vochtige doek.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.