Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Creative Soundbar Stage 2.1 V2

247026
Beoordeling
Artikelnummer247026
Fabrikantcode51MF8375AA001
EAN code5390660194283
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd3-5 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 95,00

€ 78,51 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
De nieuwste toevoeging aan onze soundbar-familie, de Creative Stage V2, neemt nu het podium als onze nieuwste alles-in-één audio-oplossing voor jouw huis.

Met Clear Dialog en Surround, audiokenmerken aangedreven door onze gerenommeerde Sound Blaster-audio-expertise, is de Creative Stage V2 een eenvoudige upgrade om van een bioscoopervaring te genieten in het comfort van je eigen huis. Vul je woonkamer met uitgebreid rijk geluid en diepe, indrukwekkende bassen met de soundbar en zijn toegewijde subwoofer.

De Creative Stage V2 biedt een breed scala aan connectiviteitsopties, waardoor het een alles-in-één audiosysteem is voor al je apparaten. Of het nu je tv, computer, mobiele telefoon, tablet of zelfs gameconsoles zoals de PS4T en Nintendo SwitchT zijn, deze soundbar heeft het allemaal12. Je hoeft je geen zorgen te maken dat dialogen en andere akoestische details worden overstemd door krachtige bassen. De Creative Stage V2 is uitgerust met Sound Blaster's audiotechnologieën, Clear Dialog en Surround, waardoor je verbeterde vocale verstaanbaarheid en een brede surround-ervaring krijgt. Geniet van een bioscoopachtige ervaring in het comfort van je eigen huis en concentreer je op het scherm zonder ondertitels te hoeven lezen.

Surround maakt je meeslepende filmervaring compleet. Het wordt aangedreven door Sound Blaster en levert een breder geluidsbeeld aan je media. Het kan de ruimtelijke informatie van binnenkomend geluid identificeren en verbeteren via Sound Blaster's audiofilters, waardoor de luisterervaring wordt geoptimaliseerd voor zowel tweekanaals als meerkanaals bronmateriaal. Het resultaat is een uitgebreid geluidsbeeld en ruimtelijk geluid van elk type audiobron, inclusief Netflix, HBO en Amazon Prime Video, waardoor je een realistische en comfortabele luisterervaring krijgt die vergelijkbaar is met bioscopen.

Clear Dialog is geweldig wanneer je film of game rijk en meeslepend geluid heeft, maar het is vervelend als de dialogen verdrinken tussen de explosieve geluidseffecten en muziek. Clear Dialog haalt de vocalen en gesproken dialogen eruit via een algoritme en verbetert en versterkt ze intelligent, zodat je elk syllabe duidelijk kunt horen, zonder concessies te doen aan andere omgevingsgeluiden.

Kortom, de Creative Stage V2 is een fantastische keuze om je home entertainment te upgraden, en dat alles zonder je portemonnee te plunderen

2.1 Soundbar met Subwoofer
Aansluitingen : HDMI (ARC) | USB | Toslink (Optical) | BlueTooth v5.0 | AUX
Afmetingen : 680 x 100 x 78 mm (Soundbar) 116 x 250 x 423 mm (Subwoofer)
Gewicht : Soundbar 2.0 kg | Subwoofer 3.3 kg
Speakers : 2 x 2.25" | 1 x 5.25"
Vermogen : 2 x 20W RMS | 1 x 40W RMS | totaal max 160W

Inhoud verpakking:
soundbar
optische kabel (1.5m)
afstandsbediening
3,5mm AUX kabel (1.2m)
USB-C -> USB-A kabel
stroomkabel
snelstartgids
garantie-informatie

Producteigenschappen Creative Soundbar Stage 2.1 V2

Kenmerken

Speakersetup
2.1
3,5mm-connector
Volumeregeling
Portable
Regeling van bass-niveau
Afstandsbediening
Subwoofer

Aansluitingen

AUX ingang

Netwerk

Bluetooth
Bluetooth-versie
5.0

Inhoud van de verpakking

Meegeleverde kabels
aux | toslink | AC

Gerelateerde artikelgroepen Creative Soundbar Stage 2.1 V2

Audiokabels
Klik hier voor Audiokabels
 
Audio/Video accessoires
Klik hier voor Audio/Video accessoires
 

Links met betrekking tot Creative Soundbar Stage 2.1 V2

.   https://en.creative.com/p/speakers/creative-stage-v2


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.