Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Paladone Minecraft, Creeper Book Light

247690
Paladone Minecraft, Creeper Book Light | PP9601MCFPaladone Minecraft, Creeper Book Light | PP9601MCFPaladone Minecraft, Creeper Book Light | PP9601MCF
Beoordeling
Artikelnummer247690
FabrikantcodePP9601MCF
EAN code5055964787219
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd1-2 weken
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 12,95

€ 10,70 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Ontdek de Minecraft Creeper Boeklamp: Verlicht Je Avonturen in Stijl!

Duik dieper in de creatieve wereld van Minecraft met de Creeper Boeklamp - een unieke en functionele toevoeging aan je gaming-setup. Deze boek-klemlamp combineert het iconische Minecraft Creeper-ontwerp met praktische verlichting, waardoor je je game-ervaring naar een hoger niveau tilt terwijl je je omgeving verlicht met een sfeervol groen gloed.

Eigenschappen:

Iconisch Creeper-ontwerp: Laat je liefde voor Minecraft zien met deze boeklamp die is geïnspireerd op het angstaanjagende Creeper-karakter. Het opvallende ontwerp voegt een vleugje gamerstijl toe aan elke ruimte.

Praktische Verlichting: Met de flexibele arm kun je de lamp precies richten waar je extra licht nodig hebt. Of je nu aan het gamen bent, leest of huiswerk maakt, deze lamp zorgt voor helderheid en comfort.

Handig en Draagbaar: Dankzij het compacte formaat en de klembevestiging kun je deze lamp eenvoudig bevestigen aan boeken, tafelranden, of elk ander oppervlak dat je verlichting nodig heeft. Het is ook perfect voor onderweg, waardoor je je avonturen overal kunt verlichten.

Sfeervolle Groene Gloed: De Creeper Boeklamp straalt een warme groene gloed uit die een gezellige sfeer creëert tijdens het spelen of lezen. Het voegt een vleugje magie toe aan elke ruimte en laat je onderdompelen in de wereld van Minecraft.

Ideaal Cadeau: Op zoek naar het perfecte cadeau voor een Minecraft-fan? Deze lamp zal zeker in de smaak vallen bij gamers van alle leeftijden. Het is een uniek en praktisch geschenk waar ze keer op keer van zullen genieten.

Voeg een vleugje Minecraft-magie toe aan je leefruimte met de Creeper Boeklamp. Of je nu aan het gamen bent, leest of gewoon wat extra licht nodig hebt, deze lamp is de perfecte metgezel voor al je avonturen.

Links met betrekking tot Paladone Minecraft, Creeper Book Light

.   https://paladone.com/


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.