Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

LINDY Audiokabel RCA 3.5mm/1m 2xRCA/3.5m

248040
LINDY Audiokabel RCA 3.5mm/1m 2xRCA/3.5m | 35680
Beoordeling
Artikelnummer248040
Fabrikantcode35680
EAN code4002888356800
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 2,95 (binnen Nederland)
Levertijdonbekend
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier

€ 7,50

€ 6,20 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Geniet van Hoogwaardig Geluid met de LINDY Audiokabel RCA 3.5mm/1m 2xRCA/3.5mm m/m

Hoogwaardige Audiokabel: Deze kabel is ontworpen voor een optimale signaaloverdracht, waardoor je kunt genieten van helder en storingsvrij geluid.

Veelzijdige Connectiviteit: Met een 3.5mm stereo jack aan de ene kant en twee RCA-connectoren aan de andere kant, kun je deze kabel gebruiken om verschillende apparaten met elkaar te verbinden, zoals smartphones, tablets, laptops, en audioapparatuur met RCA-ingangen.

Duurzaam en Betrouwbaar: De kabel is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft stevige connectoren die zorgen voor een lange levensduur en betrouwbare prestaties.

Eenvoudig in Gebruik: Dankzij de plug-and-play-functionaliteit is deze kabel eenvoudig te installeren en te gebruiken, zonder dat er extra configuratie of software nodig is.

Perfecte Lengte: Met een lengte van 1 meter biedt deze kabel voldoende flexibiliteit voor verschillende toepassingen, terwijl overtollige kabellengte wordt geminimaliseerd voor een opgeruimde installatie.


Verbind je audioapparaten eenvoudig en betrouwbaar met de LINDY Audiokabel RCA 3.5mm/1m en geniet van hoogwaardig geluid in elke situatie.

Producteigenschappen LINDY Audiokabel RCA 3.5mm/1m 2xRCA/3.5m

Kenmerken

Lengte
1.00 m
Aansluiting 1
3.5mm
Aansluiting 2
2 x RCA
Aansluiting 1 type
Mannelijk
Aansluiting 2 type
Mannelijk
Connector 1 vormfactor
Recht
Connector 2 vormfactor
Recht
Contact geleider materiaal
Goud

Design

Kleur
Zwart

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.