Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Edimax 1,3Mpx Wireless N150 IP Camera, P

475863
Beoordeling
Artikelnummer475863
FabrikantcodeIC-3115W
EAN code4710700929117
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De IC-3115WW van Edimax is een zeer kosten-effectieve netwerkcamera die speciaal ontworpen is voor een eenvoudige bewaking van uw thuisomgeving. Met ongeveer het formaat van een gemiddelde smartphone, kan de Edimax IC-3115W eenvoudig ge nstalleerd worden op een tafel of tegen de muur, zodat u altijd zicht kunt houden op de veiligheid van uw huisdieren, eigendommen en familie. De Edimax IC-3115W heeft een glossy finish en een eenvoudig ontwerp waardoor het apparaat perfect past in ieder interieur. De Edimax IC-3115W 1.3Mpx is eenvoudigweg de beste keus voor een eenvoudige bewaking van uw huis.


Edimax Plug-n-View
De Plug-n-View technologie van Edimax maakt het eenvoudig om vanaf iedere locatie zicht te houden op de veiligheid van uw huis, familie, huisdieren en eigendommen. Dankzij de Plug-n-View technologie, kunt u binnen enkele eenvoudige stappen uw Edimax netwerkcamera installeren. De camera maakt tevens automatisch verbinding met de cloud zodat u via een smartphone, tablet of computer op afstand in kunt loggen op de camera.

Brede kijkhoek en hoogstaande videokwaliteit
De IC-3115W heeft een ingebouwde 1.7 mm (28mm equivalent.) lens met een kijkhoek van 74.8 graden. Hierdoor is de camera geschikt om beelden vast te leggen van een groot gebied met slechts « «n enkele netwerkcamera. Dankzij de 1.3 megapixel CMOS sensor, kan deze camera SXVGA (1280x960) video's vastleggen met een framesnelheid van 30 frames per seconde.

Motion-Triggered Snapshots en opname
De IC-3115W is ontworpen met een krachtig multi-area bewegingsdetectiesysteem. Als er beweging wordt waargenomen in de gespecificeerde velden, dan neemt de netwerkcamera direct een snapshot van de waargenomen beweging en stuurt deze naar het e-mailadres van de gebruiker of naar FTP. De multi-area bewegingsdetectie werkt tevens met de -ªpre- en post-recording-ª functie van de netwerkcamera. Als er beweging wordt waargenomen, is de IC-3115W in staat om tot 60 seconden lang live-beelden van het gespecificeerde veld te produceren.

Gratis beheersoftware voor PC, iPhone en Android telefoons
De Edimax IC-3115W wordt geleverd met gratis 16-kanaals viewer-software voor de PC waarmee gebruikers tot wel 16 netwerkcamera's tegelijkertijd kunnen beheren. Deze viewer ondersteunt handmatige video-opname en opname op cyclus of op schema voor elke surveillance-toepassing. Daarnaast, stelt de gratis EdiView viewer app voor iPhone en Android telefoons gebruikers in staat om ook zonder computer toegang te krijgen tot de netwerkcamera.

Producteigenschappen Edimax 1,3Mpx Wireless N150 IP Camera, P

Beeldsensor

Sensor resolutie
1.3 Megapixel

Video

Film resolutie
1280 x 960 px
Film formaat
AVI,M-JPEG

Beveiliging

Bewegingsdetectie
onbekend

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.