Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Emporia EUPHORIA

480231
Emporia EUPHORIA | V50_001Emporia EUPHORIA | V50_001Emporia EUPHORIA | V50_001Emporia EUPHORIA | V50_001Emporia EUPHORIA | V50_001
Beoordeling
Artikelnummer480231
FabrikantcodeV50_001
EAN code9005613132910
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd4-7 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 73,00

€ 60,33 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
De ACTIVE van emporia is een gebruiksvriendelijke mobiele telefoon in een zeer modern, hoogwaardig design en biedt veel duidelijkheid dankzij het brede display. Precies het juiste voor al diegenen die graag eenvoudige gesprekken voeren en het volledige overzicht willen behouden. Met de 2MP camera worden heel snel en gemakkelijk kiekjes gemaakt en naar dierbaren gestuurd. De Bluetooth-functie maakt een draadloze verbinding mogelijk, b.v. met het handsfreesysteem in de auto.


Alles in beeld
Het grote kleurendisplay biedt voldoende ruimte voor een duidelijke presentatie van alle informatie en het menu. De rechterkolom van toetsen biedt directe toegang tot het menu, de camera en de wekker. De aan/uit-schakelaar bevindt zich helemaal onderaan. De zaklamp en het sleutelslot kunnen worden in- of uitgeschakeld met extra toetsen aan de zijkant. Dit voorkomt ongewenste zakoproepen. De Euphoria is ook geschikt voor gebruikers van hoortoestellen, HAC M4/T3.

De noodoproep functie
De Euphoria ligt zeer prettig in de hand door zijn vlakke vormgeving en heeft een anti-slip rugzijde. Dit is ook waar de noodoproep knop zit. U kunt tot 5 contacten voor noodgevallen instellen. Dit kan iemand uit de familie zijn, vrienden of een hulporganisatie. In geval van nood, houdt u de noodoproeptoets ingedrukt. Er klinkt een waarschuwingstoon om uw onmiddellijke omgeving erop te wijzen dat u hulp nodig hebt. De contactpersonen voor noodoproepen worden nu automatisch gebeld in de volgorde die u hebt opgeslagen en worden er ook via een noodoproep-sms van op de hoogte gebracht dat zij een noodoproep ontvangen en deze actief moeten bevestigen. Dit zorgt ervoor dat geen enkel antwoordapparaat uw oproep voor hulp kan ontvangen. De Euphoria schakelt automatisch over naar handsfree modus met maximaal volume zodra de verbinding met een noodoproepcontact tot stand is gebracht. De noodoproepfunctie kan worden uitgeschakeld.


Geweldig uitzicht
Met de 2MP camera kunt u onderweg foto's maken en deze meteen naar uw vrienden of familie sturen, of zelfs naar uw PC overbrengen. U kunt de opslagruimte voor uw foto's desgewenst uitbreiden met een SD-kaart tot 8 GB. Naar de radio luisteren is ook mogelijk met de Euphoria.

Handig
De Euphoria wordt geleverd met een oplaadstation dat uw telefoon een vaste plaats geeft en ervoor zorgt dat hij altijd opgeladen is. Een speciaal door emporia ontwikkelde oplaadstekker met een greepplaatje en een geleiderail vergemakkelijkt het opladen en voorkomt dat de kabel in de verkeerde richting in het toestel wordt gestoken.

Gerelateerde artikelgroepen Emporia EUPHORIA

Oordopjes
Klik hier voor Oordopjes
 
Smartphonehouders
Klik hier voor Smartphonehouders
 
Smartphone Screenprotectors
Klik hier voor Smartphone Screenprotectors

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.