Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

VR Cover Pads Meta/Oculus Quest

485929
VR Cover Pads Meta/Oculus Quest | VRCOQCEVR Cover Pads Meta/Oculus Quest | VRCOQCEVR Cover Pads Meta/Oculus Quest | VRCOQCEVR Cover Pads Meta/Oculus Quest | VRCOQCE
Beoordeling
Artikelnummer485929
FabrikantcodeVRCOQCE
EAN code8859392700959
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 2,95 (binnen Nederland)
Levertijd6-9 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 21,00

€ 17,36 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
De vochtopvangende schuim aanpakken is nu makkelijker met de VR Covers voor Meta/Oculus Quest. De hoezen zijn gemaakt van snel absorberend 100% katoen en voeren vocht af, zodat je VR-ervaring comfortabel aanvoelt en je headset beschermd blijft.

De installatie is eenvoudig dankzij een uniek haak-en-riemsysteem. De ingebouwde elastische banden en haak worden aan de achterkant van de interface vastgemaakt en zorgen voor een veilige pasvorm, zelfs tijdens actief gamen. Elke set bevat 2 machinewasbare hoezen. Verwissel de ene voor de andere en krijg elke keer een schone headset.

Als VR-accessoires die zijn ontworpen om de hygiëne en het comfort te optimaliseren, zijn ze perfect, of je nu headsets deelt of alleen vliegt.

De set bevat:
2 x VR-cover

De hoezen werken met de standaard schuimpakking op de originele Meta/Oculus Quest, evenals met onze Foam & Interface Basic Set voor Meta/Oculus Quest.

Gerelateerde artikelgroepen VR Cover Pads Meta/Oculus Quest

Virtual Reality Brillen
Klik hier voor Virtual Reality Brillen
 
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.