Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

StarTech Beeldschermverhoger

486357
StarTech Beeldschermverhoger | MNRISERCLMPStarTech Beeldschermverhoger | MNRISERCLMPStarTech Beeldschermverhoger | MNRISERCLMPStarTech Beeldschermverhoger | MNRISERCLMP
Beoordeling
Artikelnummer486357
FabrikantcodeMNRISERCLMP
EAN code0065030884167
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd2-3 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 79,00

€ 65,29 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Maximaliseer uw werkruimte en verstel uw computerscherm in hoogte met deze monitorstandaard die dmv een beugel bevestigd kan worden aan de rand van uw bureautafel (maximale dikte 33 cm). Door deze monitorstandaard - die ook gezien kunt worden als een beeldschermverhoger/monitorbeugel/monitorarm - wordt er ruimte vrijgemaakt en u beschikt dan ook over een extra breed, maar compacte monitor plank waarop werk- of bureau accessoires geplaatst kunnen worden. Verder past de aantrekkelijke zwarte afwerking perfect bij uw kantoordecor.

Extra werkruimte
Geniet van een georganiseerde, nette werkruimte met deze ruimtebesparend monitorstandaard, 65 x 26 cm. De extra breed monitor plank biedt voldoende ruimte voor uw beeldscherm en bureau accessoires. Maak gebruik van de grote ruimte eronder voor o.a. toetsenbord en zorg ervoor dat alles binnen handbereik is.

Stabiele ondersteuning van uw scherm
Met de sterke basis en stevige platform ondersteunt de dmv een beugel te bevestigen monitor plank één scherm tot wel 34", met een maximumgewicht van 20 kg. U kunt de monitorstandaard ook gebruiken om uw laptop of printer hoger te plaatsen om ruimte (waar ze normaliter staan op uw bureau) vrij te maken. De geïntegreerde kabelgoten houden kabels georganiseerd bij elkaar en uit het zicht.

Snelle en eenvoudige installatie
Deze monitorstandaard kan snel en eenvoudig worden geïnstalleerd: de C-klem kan gemakkelijk aan bureaubladen met een dikte tot 33 mm worden bevestigd. Het is een geweldige ruimtebesparende oplossing zonder uw bureautafel of werkblad permanent te moeten aanpassen.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.