Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

TerraTec Hold Me Google

489197
Beoordeling
Artikelnummer489197
Fabrikantcode324193
EAN code4040895007896
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd2-3 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 10,00

€ 8,26 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Handige wandhouder om je Google Home Mini zeer mooi op te hangen aan de muur via de oplaadstekker. Dankzij de ingenieuze kabelhouder aan de achterzijde, kan de oplaadkabel mooi worden weggewerkt aan de achterkant van de wandhouder. Daarna steekt u het geheel via de stekker in de muurstekker ingang. Zo blijft de speaker toegankelijk en netjes weggewerkt in de badkamer, huiskamer, garage, serre of overkapping.

Geen rommelige kabels meer bij het gebruik van je Google Home Mini of zoeken naar een plek nabij een stopcontact waar de speaker kan worden neergelegd (tafel, kast etc.). Deze handige kunststof beugel zorgt ervoor dat je smart speaker netjes aan het stopcontact hangt. De installatie is eenvoudig zonder boren of schroeven.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.