Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Kensington ErgoSoft Muismat, Polssteun

490658
Kensington ErgoSoft Muismat, Polssteun | K52888EUKensington ErgoSoft Muismat, Polssteun | K52888EUKensington ErgoSoft Muismat, Polssteun | K52888EUKensington ErgoSoft Muismat, Polssteun | K52888EUKensington ErgoSoft Muismat, Polssteun | K52888EU
Beoordeling
Artikelnummer490658
FabrikantcodeK52888EU
EAN code5028252592505
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd3-5 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 24,00

€ 19,83 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Kensington ErgoSoft-polssteunen zijn ontwikkeld om blessures te voorkomen en comfort te optimaliseren. Ze bestaan uit een ultrazachte buitenkant ondersteund door gelkussens in verschillende ergonomische designs om tegemoet te komen aan de verschillende behoeften van mechanische, game-, slanke of standaardtoetsenborden en muizen.

Ultrazachte bekleding
De hoogwaardige bekleding biedt ondersteuning met gelkussens voor optimale kwaliteit en comfort. Dankzij de meest zachte en duurzame materialen plakt de polssteun niet aan de huid en is deze gemakkelijk schoon te vegen.

Ergonomisch goedgekeurd
Ontwikkeld met hulp en goedkeuring van ergonomen voor een optimale gezondheid, bescherming en comfort. De juiste bewegingsbegeleiding en afmetingen en het unieke golvende ontwerp van deze polssteunen zorgen ervoor dat de invloed van herhaaldelijke inspanning wordt geminimaliseerd voor de handen. De combinatie van zachtheid en comfort met ergonomische wetenschap is perfect voor werk en plezier.

Professioneel ontwerp
Een functioneel ontwerp met een geraffineerde, eenvoudige en elegante uitstraling. De onderzijde van antislip rubber voorkomt dat de steun wegglijdt tijdens het werken of gamen.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.