Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

StarTech Ergonomische schuim polssteun

493731
Beoordeling
Artikelnummer493731
FabrikantcodeWRSTRST
EAN code0065030887120
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd2-3 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 24,00

€ 19,83 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Als je deze polssteun met gel-toetsenbord eenmaal hebt geprobeerd, vraag je je af hoe je ooit zonder hebt gekund. Het helpt om jouw pols ondersteund te houden terwijl je jouw toetsenbord gebruikt, om de belasting te verminderen en jouw comfort op het werk te vergroten. Het is het ideale ergonomische accessoire.

Makkelijk te gebruiken
Installeer eenvoudig de gel-armsteun naast jouw toetsenbord voor polsondersteuning wanneer je typt. Gebruik hem op je bureau, tafel, zit-sta werkstation of zelfs laptop. Terwijl je typt, ondersteunt de gel jouw pols, wat zorgt voor comfort en lichte demping. Hij is zo licht en comfortabel dat je nauwelijks merkt dat hij er is.

Ontworpen voor comfort en ondersteuning
Het innovatieve polskussen voor toetsenborden heeft een modern design met een gepolsterd bovenoppervlak dat werkt als een polskussen. Het omhult je pols zachtjes om ondersteuning te bieden, en helpt je handen in een neutrale positie te houden terwijl je typt. De aantrekkelijke zwarte afwerking past bij de meeste werkstations.

De keuze van IT-professionals sinds 1985
StarTech.com voert grondige compatibiliteits- en prestatietests uit op al onze producten om ervoor te zorgen dat we voldoen aan de industrienormen of deze overtreffen en IT-professionals van hoge kwaliteit producten leveren. Onze lokale technische adviseurs van StarTech.com hebben brede productexpertise en werken rechtstreeks samen met onze StarTech.com-ingenieurs om onze klanten zowel voor als na de verkoop te ondersteunen

Producteigenschappen StarTech Ergonomische schuim polssteun

Processor

Type
Polssteun

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.