Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Poly Blackwire 5220 Headset

494134
Beoordeling
Artikelnummer494134
Fabrikantcode207576-03
EAN code0017229158573
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd5-8 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 90,00

€ 74,38 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst

De Blackwire 5200-serie past bij uw drukke werkdag.

Dankzij de gebruiksvriendelijke USB/USB-C- en 3,5 mm-aansluitmogelijkheden kun je op verschillende apparaten werken. En hij is zo comfortabel dat je hem de hele dag kunt dragen.

De hele dag comfort en universele connectiviteit

Als je een headset de hele dag moet dragen, biedt de Blackwire 5200 Series je het allerbeste comfort. De headset is ergonomisch ontworpen en comfortabel genoeg om de hele dag te dragen tijdens je langste gesprekken. Om het makkelijker te maken om overal op kantoor te werken, kun je hem ook aansluiten op het compatibele apparaat van je keuze: Alle modellen zijn verkrijgbaar met een 3,5 mm aansluiting en je kunt kiezen voor USB of USB-C.

Uitstekende audiokwaliteit voor betere productiviteit

De werkplek van tegenwoordig kan lawaaierig zijn en vol afleidingen zitten. Met de Blackwire 5200-serie kunt u duidelijker horen en gehoord worden, geniet u van gespreksprivacy en bent u productiever. Dat komt omdat zachte, aanpasbare oorkussens zorgen voor passieve ruisonderdrukking, terwijl een nauwkeurig afgestelde microfoon gesprekken in de buurt maskeert.

Een headset die werkt zoals u

Pas de headset aan uw manier van werken aan. Met de speciale, aanpasbare mute-instellingen kun je zelfverzekerd gesprekken aannemen, zodat je altijd gehoord wordt. Stel de taal in voor gesproken meldingen en je hebt nog meer controle over je gesprek.

Producteigenschappen Poly Blackwire 5220 Headset

2x 3,5mm-connectors

Kenmerken

3,5mm-connector

Aansluitingen

USB-aansluiting

Kenmerken

Connectiviteitstechnologie
Bedraad

Netwerk

Bluetooth

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.