Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

AVM Fritz!Fon C6 IP-telefoon draadloos

494775
Beoordeling
Artikelnummer494775
Fabrikantcode4839942
EAN code4023125028489
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd5-8 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 84,00

€ 69,42 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Inspirerend design
De FRITZ! Fon C6 presenteert zichzelf in een gereviseerd jasje en een aangenaam eenvoudig design. Dankzij het ergonomische, verlichte toetsenbord met berichtentoets, en het kleurenscherm met hoge resolutie is de omgang met de FRITZ!Fon een plezier.

Meer comfort bij het telefoneren
Gebruiksvriendelijkheid is voor ons van het allergrootste belang. Wij maken telefoneren zo comfortabel mogelijk. Door de nieuwe ergonomie en intuïtieve bediening ligt de FRITZ!Fon C6 tijdens het telefoneren nog beter in de hand. Het gevoel van de knoppen is nog beter en de voelbare punten op het toetsenbord zorgen voor een veilige en eenvoudige bediening.

Persoonlijke startschermen en designs
Houd oproepen steeds in het oog of kies een startscherm met technische gegevens van je FRITZ!Box, zoals de verbindingsstatus van de Box en de WiFi-benutting. Of kies voor het retro-design met een analoge klok in verschillende uitvoeringen. Aan jou de keuze!

Natuurlijk geluid dankzij HD-telefonie
De FRITZ!Fon C6 ondersteunt HD-telefonie voor de beste verstaanbaarheid, waardoor stemmen natuurlijker klinken dan bij conventionele spraakoverdracht. Zo is bellen pas echt leuk - met de FRITZ!Fon C6 met aangenaam helder geluid.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.