Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Belkin Screenprotector iPhone 6s/7/8/SE

496288
Beoordeling
Artikelnummer496288
FabrikantcodeF8W883ZZ-AM
EAN code0745883821846
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 2,95 (binnen Nederland)
Levertijdonbekend
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier

€ 38,00

€ 31,40 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Extra stevige bescherming tegen val-, stoot- en krasschade gecombineerd met een antimicrobiële beschermlaag. De InvisiGlass Ultra antimicrobiële screenprotector is gemaakt van via ionenuitwisseling verstevigd glas met een dikte van slechts 0,29 mm voor de bescherming van uw telefoon met behoud van de volledige functionaliteit en een naadloze touchscreen-ervaring.

Uitstekende bescherming vanuit elke hoek
De InvisiGlass Ultra antimicrobiële screenprotector is speciaal ontwikkeld als ultrastevige beschermingsoplossing voor de iPhone, die tegelijkertijd bacteriële groei helpt voorkomen. Hij biedt de ultieme duurzaamheid en stevigheid en heeft de hoogste score voor krasbestendigheid behaald. Een antimicrobiële coating vermindert bacteriële groei op het scherm met tot 99% terwijl de aanraakgevoeligheid en de helderheid van het touchscreen gelijk blijven. De slimme samenstelling van het glas en de geringe dikte van slechts 0,29 mm zorgen voor behoud van de touchscreen-functionaliteit en helderheid van het scherm.

Producteigenschappen Belkin Screenprotector iPhone 6s/7/8/SE

Type compatibiliteit
iPhone SE 2nd gen, iPhone 8, iPhone 7

Kenmerken

Merk compatibiliteit
Apple

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.