Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Tracer WEB007 webcam 2 MP 1920 x 1080 pi

496353
Beoordeling
Artikelnummer496353
FabrikantcodeTRAKAM46706
EAN code5907512865569
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd6-9 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 22,00

€ 18,18 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
De Tracer FHD WEB007 Webcam is een modern apparaat voor veeleisende gebruikers. U kunt uren met uw vrienden praten en interessante video-opnamen in Full HD-kwaliteit maken, die u vervolgens aan de internetgemeenschap kunt presenteren. Of u nu een online training geeft voor een internationaal bedrijf of een vlogger bent en uw prestaties wilt delen, de Tracer-webcam is een uitstekende keuze voor u.

 Full HD-beeld
 Breed gezichtsveld - 120°
 2MP CMOS-matrix
 Lichtcorrectiesensor
 Ingebouwde microfoon

Hoge beeldkwaliteit
De Tracer FHD WEB007-webcam legt beeld vast in Full HD-kwaliteit met 30 frames per seconde (met HD 720p-resolutie met een verbazingwekkende snelheid van 60 fps), wat zorgt voor uitzonderlijke scherpte en aandacht voor detail. Nu kunt u er zeker van zijn dat uw ontvangers u duidelijk zullen zien tijdens elk videogesprek. Het betekent ook dat je spectaculair vloeiende beelden kunt opnemen, zodat je kijkers de emoties met je meebeleven tijdens livestreaming.

Zie elk detail
De Tracer FHD WEB007 webcamlens biedt een gezichtsveld van 120 graden, zodat u zich niet hoeft af te vragen of u genoeg ruimte in het frame heeft om de geselecteerde inhoud vast te leggen. Ben je van plan om te gaan vloggen? Met de Tracer-webcam kunt u elk detail opnemen en de ingebouwde microfoon zorgt voor een hoogwaardig, helder geluid tijdens de opname.

Een rijkdom aan kleuren
Dankzij de CMOS-matrix kan de Tracer WEB007 Webcam elk detail, situationele dynamiek en kleur veel beter weergeven. Vanaf nu wordt uw bericht altijd gekenmerkt door levendige, realistische kleuren en door de snelle reactie van het apparaat kunt u alle nuances opvangen tijdens livestreaming.

Helder beeld onder alle omstandigheden
Het is een bewolkte herfstdag en je wilt ander materiaal schieten voor je vlog? Geen probleem met de Tracer Webcam. Dankzij de lichtcorrectiesensor is je beeld altijd perfect belicht, ook bij lastige weersomstandigheden. Automatische belichtingscorrectie zorgt ervoor dat u altijd heldere beelden van hoge kwaliteit krijgt en dat u zich alleen kunt concentreren op de inhoud van de aflevering die wordt opgenomen.

Producteigenschappen Tracer WEB007 webcam 2 MP 1920 x 1080 pi

Design

Kleur
Zwart
Montagewijze
Clip
Interface
USB 2.0

Gewicht en omvang

Hoogte
32 mm
Breedte
85 mm
Diepte
71 mm
Gewicht
113 g

Audio

Microfoon

Camera

Megapixels
2 MP
Maximale beeldsnelheid
30 fps

Video

Maximale videoresolutie
1920 x 1080 Pixels

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.