Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Cullmann Stockholm Maxima 235+

498414
Beoordeling
Artikelnummer498414
Fabrikantcode99602
EAN code4007134017160
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd3-5 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 16,00

€ 13,22 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Deze hoogwaardige tas is ontworpen met een duurzaam buitenmateriaal, voorzien van een gecoate achterkant om vuil en water af te stoten, en is slijtvast voor langdurig gebruik. De zakbodem is gemaakt van stevig, waterdicht materiaal voor extra bescherming.

Met stevige, afgedekte ritsen voorzien van metalen grepen, opent het deksel weg van het lichaam, waardoor gemakkelijke toegang tot het tweedelige interieur met organizervak mogelijk is. De binnenkant is gewatteerd en voorzien van variabele verdelers, terwijl een netzak is geïntegreerd in het deksel voor extra opslag.

De tas biedt draagcomfort met een gevoerde, brede draagbeugel en een handige, brede schouderband die verlichting biedt tijdens het dragen. Bovendien is er een geïntegreerde regenbescherming om de inhoud te beschermen tegen regenachtig weer. Kortom, deze tas combineert functionaliteit en bescherming op een stijlvolle manier.





Producteigenschappen Cullmann Stockholm Maxima 235+

Design

Kleur
Grijs

Kenmerken

Veiligheidsfunties
Stofafstotend, Waterbestendig, Waterbestendig
Type Case
Schoudertas
Merk compatibiliteit
Alle merken
Regenbescherming
Schouderband

Gewicht en omvang

Gewicht
460 kg
Afmetingen binnenkant (B x D x H)
260 x 70 x 200 mm

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.