Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Dell Dockingstation WD19TBS

500642
Beoordeling
Artikelnummer500642
FabrikantcodeDELL-WD19TBS
EAN code5397184513996
Fabrieksgarantie12 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
Levertijdonbekend
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier

€ 497,00

€ 410,74 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Verhoog de kracht van uw pc met ExpressCharge boost op 's werelds krachtigste en eerste modulaire Thunderbolt-dock met een future-ready ontwerp. WD19TBS is een vereenvoudigde versie van WD19TB zonder poorten van 3,5 mm.

Stroom voor uw aansluitingen
Begin opgeladen uw dag: met Dell ExpressCharge kunt u in één uur tot 80% opladeni, waardoor het de meest efficiënte manier is om de werkdag door te komen.

Activeer uw workload: krijg meer gedaan in een kortere tijd, met Dell ExpressCharge Boost, een functie die tot 35% opladen in slechts 20 minuteni biedt.

Ongeëvenaard opladen: verhoog de stroomtoevoer en laad nog sneller op met een dockingstation dat tot 130 W aan stroom levert.

Gebouwd voor de toekomst
Combineren: evolueer naarmate uw behoeften veranderen met ons Dell ThunderboltT Dock. Dankzij het future-ready ontwerp kunt u modules eenvoudig uitwisselen als u vervangingen op locatie moet uitvoeren of uw systemen wilt upgraden.

Ultieme connectiviteit: dankzij de ThunderboltT-connectiviteit is het eenvoudiger dan ooit om voeding, data, audio en video te leveren, evenals om verbinding te maken met randapparatuur van het systeem, ongeacht het systeem dat u gebruikt. Bovendien kunt u met ondersteuning voor maximaal drie beeldschermen, waaronder één 5K- en twee 4K-monitoreni, verbinding maken met alles wat u nodig hebt.

Opgeruimd en zonder wirwar van kabels: blijf productief door uw dockingstation achter uw monitor of onder uw bureau te monteren met de optionele, veilige VESA-montage, die volledige flexibiliteit biedt dankzij de geïntegreerde kabel van 0,8 meter.

Informatie in een oogwenk: met snelheden voor dataoverdracht van maximaal 40 Gbps voor snellere dataoverdracht kunt u productief blijven wanneer u verbonden bent met al uw apparaten.

Optimaliseer uw werkruimte
Soepel en naadloos: werk zonder onderbrekingen door gebruik te maken van één firmware op onze meest beheerbare dockingstation ooit. Bovendien kunt u met Dell Client Command Suite en Microsoft System Center Configuration Manager snel en eenvoudig uw firmware bijwerken zonder uw dockingstation opnieuw op te starten.

Veilige beheerbaarheid: houd uw gegevens veilig met MAC Address pass-thru en het uitschakelen van poorten op afstand. En met functies zoals PXE-boot, Wake-on-LAN en nog veel meer is het eenvoudiger dan ooit om productief te blijven terwijl u uw dockingstation beheert.

Producteigenschappen Dell Dockingstation WD19TBS

Poorten & interfaces

HDMI versie
2.0
Aantal USB3.2 Gen1 poorten type A
3
Aantal USB3.2 Gen2 poorten type A
2
Cardreader
Aantal HDMI poorten
1 x
Aantal Displayport aansluitingen
2 x
DisplayPort versie
1.4
Aantal Thunderbolt poorten
1 x
Resolutie (max. | digitaal )
5120 x 2880 pixels

Kenmerken

Hostinterface
USB 3.2 Gen 2 Type-C
VESA Montage
Lengte snoer
0.8 m
Microfoon, line-in ingang

Netwerk

Ethernet LAN
Aantal LAN poorten (RJ45)
1

Design

Kleur
Zwart
Aan/uitschakelaar

Energie

Type stroombron
DC

Kenmerken

Connectiviteitstechnologie
Bedraad

Gewicht en omvang

Diepte
90 mm
Breedte
205 mm
Hoogte
29 mm
Gewicht
585 g

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.