Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Hama WLAN-LED-Lamp, E27, 10W RGBW, witho

500729
Beoordeling
Artikelnummer500729
Fabrikantcode176581
EAN code4047443446664
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd6-9 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 12,00

€ 9,92 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst

Hama Wifi-ledlamp rond E27

Deze wifi-lamp vult je kamer met heel speciale sfeerverlichting - een rustgevend groen of een fantasievol violet, fel licht of gedimd om de sfeer te bepalen.

App en spraakbesturing
Bedien je wifi-lamp vanuit je luie stoel. De lamp is voorzien van slimme bediening door middele van wifi. En heel eenvoudig te besturen via app of spraakbesturing.

Verschillende kleuren
Bij deze smart lamp kun je kiezen uit 16 miljoen kleuren die precies bij uw stemming of de gelegenheid passen, zoals levendig oranje om de dag mee te beginnen of een bonte kleurwisselingen voor een feestje Je kan de lamp ook dimmen of de kleurtemperatuur aanpassen. De kleurtemperatuur is instelbaar van 2700K warm wit tot en met 6500K daglicht.

Eenvoudige installatie
De wifi-gloeilamp werkt zonder een gateway (hub). Dit betekend dat je geen extra apparaat nodig hebt voor de installatie en bespaart extra kosten doordat het stopcontact een directe wifi-verbinding met de wifi-lamp tot stand brengt. Omdat er geen hub nodig is, kan je de apparaten binnen enkele minuten instellen.

Smart home
Stap voor stap naar een Smart Home: Met de Hama Smart Home-app kunt u uw slimme huis met een willekeurig aantal Hama Smart Home-producten uitbreiden en koppelen. In het Hama Smart Home aanbod vind je ook andere smart home producten.

Goed om te weten
De smart lamp kan aan alle Alexa- en Google Assistent-compatibele smart home-producten van andere fabrikanten worden gekoppeld.

Tijdsbesturing
Je geeft in de app aan wanneer de Smart Home-lamp moet worden in- en uitgeschakeld. Zo kan er energie worden bespaard met gerichte controle van de verlichting. Ook praktisch onderweg voor als je bent vergeten het licht uit te doen, omdat je altijd op de hoogte wordt gehouden via de app of push-notificatie. Met de aparaten die met het wifi-netwerk ge´ntegreerd zijn kunnen groepen of scŪnes worden gemaakt.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.