Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Brother PT-P950NW

502138
Brother  PT-P950NW | PT-P950NWBrother  PT-P950NW | PT-P950NW
Beoordeling
Artikelnummer502138
FabrikantcodePT-P950NW
EAN code4977766764513
Fabrieksgarantie12 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
Levertijd1-2 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 438,00

€ 361,98 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
De PT-P950NW is een professionele labelprinter waarmee u duurzame en slijtvaste labels kunt printen via de bekabelde of draadloze netwerkinterface. Print tekst, barcodes, afbeeldingen en logo's op gelamineerde, slijtvaste labels die geschikt zijn voor gebruik zowel binnen als buiten en vele jaren meegaan. Maak verbinding via Wi-Fi en print labels vanaf een PC of direct vanaf een smartphone of tablet via de iPrint&Label app. Er zijn diverse accessoires beschikbaar om de labelprinter op maat samen te stellen, zodat deze voldoet aan de gestelde toepassingseisen.

Professionele labelprinter geschikt voor elke labeltaak en toepassing
Met een groot assortiment aan tape kleuren, diverse tape breedtes tot 36 mm en hoge printresolutie en printsnelheden, is deze labelprinter ideaal geschikt voor diverse toepassingen. Zoals facilitaire zaken, archivering van documenten en labelen van diverse items. Er kunnen tevens razendsnel en on-demand labels gemaakt worden met specifieke tekst en informatie.

Bekabelde en draadloze aansluiting
Deze compacte desktop labelprinter kan verbonden worden met uw PC of Mac via de USB, de bekabelde netwerkaansluiting of Wi-Fi interface. Daarnaast kan er via de optionele Bluetooth module eenvoudig verbinding gemaakt worden met tablets, PC's en apparaten die Bluetooth ondersteunen, zoals barcode scanners.

Geavanceerd snijmechanisme met handige labelstrip-functie
Met het geavanceerde snijmechanisme is het mogelijk om een lange strook labels te printen waarbij de labels half ingesneden worden, zodat deze één voor één kunnen worden gestript. Op deze manier kunnen labels eenvoudig op de juiste volgorde worden gebruikt zonder verwisseld te worden. Met het snijmechanisme kunnen labels tevens per stuk volledig worden afgesneden.

Professionele labeldesign-software voor PC en Mac
De PT-P950NW wordt geleverd inclusief P-touch Editor labelontwerp-software voor Windows en Mac. Dit professionele softwarepakket biedt functies die normaal gesproken alleen beschikbaar zijn in prijzige software applicaties. Zoals het genereren en printen van industriestandaard 1D en 2D barcodes, het importeren van logo's en andere grafische afbeeldingen en het gebruik van reeds op uw computer geinstalleerde lettertypen. Tevens is het mogelijk om een Microsoft Excel, MSDE/SQL of CSV bestand te koppelen voor het snel printen van een grote hoeveelheden labels met specifieke gegevens.

Labels printen vanaf smartphones of tablets
Snel en eenvoudig labels printen vanaf uw smartphone of tablet, zonder tussenkomst van een PC. Dat kan met de Brother iPrint&Label app. Maak draadloos verbinding met de labelprinter en ontwerp en print labels direct vanaf uw iOS of Android apparaat. Met de Brother Cable Label Tool app kunnen elektriciens, installateurs en IT professionals labels printen voor kabels, frontplaten, distributiepanelen en datacommunicatie installaties

Producteigenschappen Brother PT-P950NW

Design

Kleur
Nee

Kenmerken

Afdrukresolutie
360 x 360 dpi
Afdruksnelheid
60 mm/s
Maximale printlengte
1 m
Ingebouwde streepjescodes
CODABAR (NW-7),Code-128 Codabar Library,Code-39 Library,EAN128,EAN13,EAN8,GS1 COMPOSITE,GS1 DataBar,GS1 DataBar Expanded,ISBN-2,ISBN-5,ITF,MicroPDF417,POSTNET,QR Code,UPC-A,UPC-E
Verticaal printen

Aansluitingen

USB-aansluiting

Verpakking

Gewicht verpakking
2770 g
Hoogte verpakking
333.3 mm
Breedte verpakking
165 mm
Diepte verpakking
266 mm

Netwerk

WiFi
Ethernet LAN

Gewicht en omvang

Hoogte
146 mm
Breedte
118 mm
Diepte
192 mm
Gewicht
1510 g

Afdrukken

Printtechnologie
Thermo transfer

Inhoud van de verpakking

Meegeleverde kabels
USB

Kenmerken

Connectiviteitstechnologie
Bedraad en draadloos

Gerelateerde artikelgroepen Brother PT-P950NW

Labels
Klik hier voor Labels
 
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.