Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Apple Magic Trackpad 2021 Wit

503778
Beoordeling
Artikelnummer503778
FabrikantcodeMK2D3Z/A
EAN code0194252542453
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd5-8 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 147,00

€ 121,49 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
De Apple Magic Trackpad is draadloos en oplaadbaar, en ondersteunt alle Multi-Touch-bewegingen én Force Touch. De sensoren onder het oppervlak herkennen hoeveel druk je op het trackpad uitoefent. Zo kunnen je vingers nog beter uit de voeten en heb je nog meer mogelijkheden om je content te bewerken. Magic Trackpad heeft over de gehele breedte een glazen oppervlak, waarmee je sneller en gemakkelijker dan ooit door je favoriete content swipet en scrolt.

Magic Trackpad maakt automatisch verbinding met je Mac, dus je kunt meteen aan de slag. De batterij gaat ontzettend lang mee, waardoor je er ongeveer een maand of langer mee kan werken zonder opnieuw op te laden. En met de meegeleverde geweven USB-C-naar-Lightning-kabel kun je het aansluiten op een USB-C-poort op je Mac om het te pairen en op te laden.

Producteigenschappen Apple Magic Trackpad 2021 Wit

Kenmerken

Draadloos

Design

Kleur
Wit

Netwerk

Bluetooth

Gewicht en omvang

Hoogte
10.9 mm
Breedte
160 mm
Diepte
114.9 mm
Gewicht
230 g

Gerelateerde artikelgroepen Apple Magic Trackpad 2021 Wit

Muismatten
Klik hier voor Muismatten
 
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.