Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Imou Rex 4MP

503904
Beoordeling
Artikelnummer503904
FabrikantcodeIPC-A46LP-IMOU
EAN code6923169701844
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd4-7 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 81,00

€ 66,94 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst

De Imou Rex 4MP de ideale beveiligingscamera voor binnen met PT(Z) functie (355 graden draaien, 90 graden kantelen en 16x digitale zoom). De Rex 4MP biedt uitmuntend beeld dankzij 4MP (QHD, 1440P) resolutie beeldweergave. De Rex is ontzettend eenvoudig te installeren: download de Imou Life app en volg eenvoudig te stappen. De camera is voorzien van full duplex two-way speech (luisteren en horen) en heeft een fraai "black pearl" design. Verder geeft hij melding van beweging en hard geluid en wordt installatie materiaal meegeleverd (schroeven, plugjes en bevestigingsplaat). Daarbij kan hij ook in privacy stand wanneer je thuis bent, hierbij verdwijnt de lens in de camera behuizing. Ten slotte jaagt de Rex ongewenst bezoek weg met de ingebouwde spotlight en sirene.

Installatie
U downloadt de Imou Life app (iOS, Android of Windows) en creÙert een Imou account. Nadat u bent ingelogd met uw account, drukt u rechts boven in de Imou app op het " " teken voor het toevoegen van een Imou camera. Vervolgens scant u de QR code op uw camera en volgt u de simpele stappen in de app. Daarna selecteert u, uw WiFi netwerk (2.4 GHz) en zorgt u ervoor dat de camera bij het installatie proces dichtbij uw router staat.

Beeldkwaliteit
Dank zij de 4MP (QHD, 1440P) lens biedt de camera uitmuntende beeldkwaliteit met een resolutie van: 2560 x 1440. De H.265 beeldcompressie techniek die gebruikt wordt zorgt tegelijkertijd ervoor, dat hoge kwaliteit opnames en streams, relatief weinig ruimte in beslag nemen en dus minder bandbreedte vereisen. Zo kan de beschikbare opslagruimte en bandbreedte optimaal benut worden.

Nachtzicht
Wanneer het donker wordt activeert Rex zijn nachtvisie met infrarood licht, waarbij u in grijstinten nog alles kunt zien. Infrarood is niet zichtbaar voor de blote oog, dus zo houdt de camera subtiel ook in de nacht een oogje in het zeil. Let wel: infrarood reflecteert op glas, daarmee is het niet aan te raden om de camera achter bijvoorbeeld een raam te plaatsen. Voor buiten is het aan te raden om een Imou outdoor camera aan te schaffen.

Babyfoon
Deze camera is verder uitermate geschikt om als babyfoon te gebruiken. Zo kun je met haarscherp beeld je pasgeborene in de gaten houden, maar hoor je ook wat er gebeurd. Dit kan zowel op je Smartphone, maar ook op je Windows PC. Daarbij kun je instellen dat je een melding ontvangt zodra er beweging en als er een vreemd geluid gedecteerd wordt (bijvoorbeeld gehuil). Ook in het donker heb je nog voldoende beeld dankzij de nightvision. Kortom een prima babyfoon met haarscherp beeldkwaliteit en opname functies.

Producteigenschappen Imou Rex 4MP

Prestatie

Ondersteuning voor plaatsing
Binnen

Kenmerken

Connectiviteitstechnologie
Bedraad en draadloos

Prestatie

Type beeldsensor
CMOS
Type camera
Bolvormig

Design

LED-indicatoren
Ja
Reset knop
Kleur
Zwart
Montagewijze
Bureau

Camera

Kijkhoek horizontaal
92 graden
Kijkhoek verticaal
48 graden
Kijkhoek, diagonaal
109-¬ graden
Pan bereik
0 - 355-¬ graden
PTZ control (Pan/Tilt/Zoom)

Beeldsensor

Progressive scan
Ja
Omvang optische sensor
25,4 / 2,7 mm (1 / 2.7) "

Lenssysteem

Vaste focale lengte
3,6 mm
Digitale zoom
16 x
Zoomcapaciteit

Nachtkijker

Nachtzicht
Nachtzicht bereik
10 m
LED-type
IR

Video

Film resolutie
2560 x 1440 px
Videocompressieformaten
H.264,H.265
Maximaal 30 frames per seconde
30 fps
Film formaat
H.264,H.265

Audio

Luidspreker
Microfoon
Audio detectie

Netwerk

Ethernet LAN
Wireless LAN
Ja
Frequentieband
2.4 GHz
Bluetooth
Netwerkstandaard
IEEE 802.11b,IEEE 802.11g,IEEE 802.11n
Wifi-standaard
802.11b,802.11g,Wi-Fi 4 (802.11n)
Aantal LAN poorten (RJ45)
1

Opslagmedia

Maximale capaciteit van de geheugenkaart
256 GB
Compatibele geheugenkaarten
MicroSD (TransFlash)
Geintegreerde geheugenkaartlezer

Energie

Type stroombron
DC

Kenmerken

Soort
IP-beveiligingscamera
Certificering
CE, FCC

Beveiliging

Bewegingsdetectie

Gewicht en omvang

Diepte
90 mm
Breedte
90 mm
Diameter
90 mm
Hoogte
107.4 mm

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.