Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

SanDisk SSD Plus 2TB

504602
SanDisk SSD Plus 2TB | SDSSDA-2T00-G26
Beoordeling
Artikelnummer504602
FabrikantcodeSDSSDA-2T00-G26
EAN code0619659177836
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 2,95 (binnen Nederland)
Levertijd3-5 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 148,00

€ 122,31 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Betrouwbaar, snel en veel capaciteit

SanDisk, een pionier in solid-state opslagtechnologieën en het merk dat professionals vertrouwen, levert verbeterde snelheid en prestaties met de SanDisk SSD Plus. U zult sneller opstarten, afsluiten, gegevensoverdrachten en applicatieresponstijden waarderen dan met een harde schijf. De SanDisk SSD Plus biedt ook stille, betrouwbare prestaties en dashboardstatusbewaking voor uw favoriete mediatoepassingen.

Verleng de levensduur van uw laptop of desktop-pc
Upgrade uw laptop of desktop met een snelle, betrouwbare sata3 SSD van een wereldwijd vertrouwd merk en plotseling gedraagt en voelt uw oude computer zich als een nieuwe machine met sneller opstarten, afsluiten en app-responstijden.

Sneller opstarten, afsluiten en app-reactie
Hoge sequentiële leessnelheden tot 545 MB/s en sequentiële schrijfsnelheden tot 350 MB/s vertalen zich in betere prestaties voor alles wat u doet, sneller dan een typische harde schijf.

Duurzaam solid-state ontwerp
De SanDisk SSD Plus bevat geen bewegende delen en is ontworpen om schokken en trillingen te weerstaan, zodat uw gegevens veilig blijven door de stoten en kneuzingen van het leven.

Ideaal voor typische pc-workloads
De SanDisk SSD PLUS levert SLC-caching die burst-schrijfprestaties verbetert, waardoor het de ideale opslagoplossing is voor typische pc-workloads zoals surfen op het web, e-mail, casual gaming, kantoorproductiviteit en audio/video-entertainment.

Eenvoudige installatie
De SanDisk SSD Plus wordt geleverd met eenvoudige, stapsgewijze instructies en kloonsoftware om u te helpen bij het instellen van uw nieuwe schijf.

Een efficiëntere rit
SanDisk SSD's zijn koeler, stiller en efficiënter dan een harde schijf, dus de batterij van uw laptop gaat lang mee op een enkele lading.

Producteigenschappen SanDisk SSD Plus 2TB

Kenmerken

Capaciteit
2000 GB
Leessnelheid (max)
535 MB/s
Random Read (4KB)
83000 IOPS
Schrijfsnelheid (max)
450 MB/s
Random Write (4KB)
23000 IOPS
Vormfactor
2.5"

Design

Interface
SATA III

Gewicht en omvang

Hoogte
7.0 mm

Processor

Component voor
PC/notebook

Gerelateerde artikelgroepen SanDisk SSD Plus 2TB

Harddisk behuizingen
Klik hier voor Harddisk behuizingen
 
Harddisk Accessoires
Klik hier voor Harddisk Accessoires
 
SATA datakabels
Klik hier voor SATA datakabels

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.