Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Belkin Screenprotector iPhone 12/12 Pro

505087
Belkin Screenprotector iPhone 12/12 Pro | OVA037ZZBelkin Screenprotector iPhone 12/12 Pro | OVA037ZZBelkin Screenprotector iPhone 12/12 Pro | OVA037ZZBelkin Screenprotector iPhone 12/12 Pro | OVA037ZZBelkin Screenprotector iPhone 12/12 Pro | OVA037ZZBelkin Screenprotector iPhone 12/12 Pro | OVA037ZZBelkin Screenprotector iPhone 12/12 Pro | OVA037ZZ
Beoordeling
Artikelnummer505087
FabrikantcodeOVA037ZZ
EAN code0745883812271
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 2,95 (binnen Nederland)
Levertijd1-2 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 19,00

€ 15,70 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Deze via tweevoudige ionenuitwisseling verstevigde glazen screenprotector voor apparaten uit de iPhone 12-serie biedt de ultieme duurzaamheid en stevigheid. De antimicrobiële coating vermindert bacteriële groei op het scherm met behoud van de aanraakgevoeligheid en helderheid van het touchscreen.

Superieure bescherming
Bij de ontwikkeling van de UltraGlass-screenprotector is gebruik gemaakt van Duitse technologie, waarmee de nieuwste generatie displaybescherming voor de iPhone een feit werd. UltraGlass is chemisch gehard via tweevoudige ionenuitwisseling voor de ultieme bescherming tegen vallen en stoten. Het glas is bovendien voorzien van een antimicrobiële coating ter voorkoming van microbiële groei op het product met behoud van de aanraakgevoeligheid en helderheid van het scherm.

Twee keer zo sterk als gehard glas
UltraGlass is een uniek soort glas dat twee keer zo sterk is als gehard glas ten behoeve van ongeëvenaarde bescherming. Dit via tweevoudige ionenuitwisseling verstevigde glas biedt de best mogelijke bescherming om schade bij vallen en stoten te minimaliseren en is zo ontwikkeld dat de oorspronkelijke schermervaring behouden blijft. Uit testen is gebleken dat de ultrastevige toplaag van de screenprotector, met de hoogste score voor krasbestendigheid, de best mogelijke bescherming tegen krassen biedt. Hierdoor wordt uw scherm optimaal beschermd tegen beschadiging bij contact met sleutels, munten en andere dingen.

Eenvoudige, nauwkeurige bevestiging
Met het meegeleverde Easy Align-frame kunt u uw nieuwe screenprotector thuis heel eenvoudig aanbrengen. Hiermee kan iedereen een screenprotector heel nauwkeurig en zonder luchtbellen aanbrengen.

Producteigenschappen Belkin Screenprotector iPhone 12/12 Pro

Type compatibiliteit
iPhone 12 (Pro)

Kenmerken

Merk compatibiliteit
Apple

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.