Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Belkin magn. auto-houder 10W Magsafe

507864
Belkin magn. auto-houder 10W Magsafe | WIC004BTBK-NCBelkin magn. auto-houder 10W Magsafe | WIC004BTBK-NCBelkin magn. auto-houder 10W Magsafe | WIC004BTBK-NCBelkin magn. auto-houder 10W Magsafe | WIC004BTBK-NCBelkin magn. auto-houder 10W Magsafe | WIC004BTBK-NCBelkin magn. auto-houder 10W Magsafe | WIC004BTBK-NC
Beoordeling
Artikelnummer507864
FabrikantcodeWIC004BTBK-NC
EAN code0745883828746
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd1-2 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 31,00

€ 25,62 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Laad uw iPhone met magsafe heel eenvoudig en veilig op in de auto met deze MagSafe-compatible draadloze autolader voor op het ventilatierooster die zowel in de landschap- als portretstand gebruikt kan worden.

Snel draadloos opladen met tot 10W

Laad uw apparaat gemakkelijk draadloos op met tot 10 W. Laad op tijdens het streamen, navigeren of telefoneren en arriveer altijd met een telefoon met een opgeladen batterij.

Eenvoudige magnetische uitlijning

Deze magnetische draadloze autolader is voorzien van een magnetische module die uw apparaat stevig vasthoudt, ook tijdens hobbelige en bochtige ritten. De stevige basisunit en ventilatorklem zorgen ervoor dat de ventilatieroosterhouder altijd goed op zijn plek blijft zitten.

Gebruik in de portret- of landschapstand

Kies uw afspeellijst in de portretstand en draai de houder voor eenvoudig gebruik van uw navigatie-app in de landschapstand. Zo heeft u altijd goed zicht, zowel op de weg als op het scherm van uw telefoon.

Plaatsing met één hand

U hoeft uw nieuwe apparaat alleen maar tegen de houder te houden en de magneten doen de rest. Uw toestel zit in een handomdraai stevig vast zodat u gelijk kunt vertrekken.

Producteigenschappen Belkin magn. auto-houder 10W Magsafe

Kenmerken

Lengte snoer
1.20 m

Energie

Draadloos opladen
Maximaal vermogen
10 W
Type stroombron
Sigarettenaansteker

Design

Kleur
Zwart

Aansluitingen

Aantal USB-C poorten
1

Inhoud van de verpakking

Meegeleverde kabels
USB type-C

Gerelateerde artikelgroepen Belkin magn. auto-houder 10W Magsafe

USB kabels & adapters
Klik hier voor USB kabels & adapters
 
Lightning kabels & adapters
Klik hier voor Lightning kabels & adapters
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.