Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Belkin SCREENFORCE iPhone 11, iPhone XR

508458
Belkin SCREENFORCE iPhone 11, iPhone XR | F8W948ZZ-AMBelkin SCREENFORCE iPhone 11, iPhone XR | F8W948ZZ-AMBelkin SCREENFORCE iPhone 11, iPhone XR | F8W948ZZ-AM
Beoordeling
Artikelnummer508458
FabrikantcodeF8W948ZZ-AM
EAN code0745883821907
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 2,95 (binnen Nederland)
Levertijd1-2 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 15,00

€ 12,40 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
De Belkin TemperedGlass-screenprotector biedt meervoudige bescherming en is grondig getest om ervoor te zorgen dat diepgaande schade voorkomen wordt als je je toestel per ongeluk laat vallen of stoot. Ook wordt je scherm uitstekend beschermd tegen oppervlakteschade door contact met harde, metalen voorwerpen als sleutels en munten. Deze screenprotector heeft een hardheid van 9H, de hoogst mogelijke score voor krasbestendigheid, voor de best mogelijke bescherming tegen krassen. Waar we ook heen gaan, onze telefoons verzamelen ziektekiemen, afkomstig van onze vingers, zakken, tassen of autostoelen. Een speciale antimicrobiële coating vermindert de bacteriële groei op het scherm met tot 99%, voor een gerust gevoel.

Voelt als het touchscreen
Doordat de screenprotector is gemaakt van glas, glijdt je vinger er gemakkelijk overheen, net als over het scherm van je apparaat. Het superdunne glas van slechts 0,33 mm behoudt de aanraakgevoeligheid van het touchscreen waardoor je apparaat correct reageert op je aanraking. De screenprotector is bovendien vingerafdruk- en vetwerend waardoor het scherm schoon aan blijft voelen en er helder uit blijft zien.

Producteigenschappen Belkin SCREENFORCE iPhone 11, iPhone XR

Type compatibiliteit
iPhone 11, iPhone XR

Kenmerken

Merk compatibiliteit
Apple

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.