Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Garmin vivofit jr. 3 Marvel

508919
Beoordeling
Artikelnummer508919
Fabrikantcode010-02441-10
EAN code0753759263577
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd4-7 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 78,00

€ 64,46 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst

Het avontuur wacht op de kinderen met de Vivofit junior 3 activity tracker. De kindervriendelijke activity tracker met kleurrijk display en ontwerp en unieke weergaveopties voor activity tracker heeft een door de gebruiker vervangbare batterij met een batterijduur van maximaal 1 jaar.

Motiveer kinderen om in beweging te blijven met nieuwe getimede activiteiten en daag zelf vrienden uit. Voor noodgevallen is het mogelijk om snel het telefoonnummer van uw kind te raadplegen op vÝvofit jr. 3.

de Vivofit Junior 3:

  • Waterproof bandje
  • Vervangbare batterij die /- 1jaar meegaat
  • Opladen is niet nodig
  • App voor ouders (taken beheren, beloningen uitdelen)
  • Telt stappen, legt slaaptijd en dagelijks aanbevolen activiteit vast
  • Optie voor herinneringen en taken-timers
  • In geval van nood contacten instellen (ICE-contacten)

Verdien games door te bewegen
Iedere dag gaan kinderen steeds meer avonturen aan na het behalen van activiteit doelen. Door minimaal 60 minuten te bewegen ontgrendelen ze nieuwe spelelementen. Het thema van de tracker bevat bijbehorende games die kinderen via de mobiele app kunnen spelen. Hoe vaker kinderen het activiteit doel behalen, hoe meer zij van het spel te zien krijgen.

Nooit meer iets vergeten
Herinneringen en takentimers laten kinderen hun taken bijhouden, zoals huiswerk, oefentijd en tandenpoetsen. Herinneringen kunnen wekelijks of zelfs dagelijks worden herhaald: ideaal voor kinderen die een geheugensteuntje nodig hebben.

App voor de ouders
Ook voor de ouders zitten er veel voordelen aan de mobiele app! Beheer en bekijk activiteiten, verantwoordelijkheden, slaap, taakgegevens en meer. Zo kun je met de hele familie een stappenuitdaging opstellen, taken toewijzen en beloningen geven in de vorm van virtuele munten.

Vrienden en gezinnen kunnen met elkaar connecten via de Vivofit jr. app. Deel stappendoelen, doe wedstrijdjes en activeer uitdagingen voor actieve minuten. En dat gemakkelijk via ÚÚn app (taal van de app kan gewijzigd worden).

Wedstrijdje doen?!
Kids strijden tegen elkaar met Toe-to-Toe stappenuitdagingen. Zo kunnen vriendjes het tegen elkaar opnemen en persoonlijke records verbreken. Installeer als ouder ook de Toe-to-Toe Connect IQT app en daag je kind uit in een stappenwedstrijd. Beweging gegarandeerd!

Bestemd tegen avontuur
Van het schoolplein tot het voetbalveld of het zwembad: deze duurzame activity tracker kan ieder avontuur aan. De bandjes zijn rekbaar (147mm) of verstelbaar met gespsluiting (130-175mm). Zo blijft hij altijd stevig om de pols zitten, wat er ook gebeurt.

Geen zorgen over de batterij
Er zijn genoeg zaken waar je op moet letten met een kind, dus geen extra zorgen met de Vivofit Junior 3. De activity tracker voor kinderen bevat namelijk een vervangbare batterij die ongeveer een jaar meegaat, wat betekent dat je hem nooit hoeft op te laden!

Producteigenschappen Garmin vivofit jr. 3 Marvel

Ergonomie

Verstelbaar

Prestatie

Ondersteunde mobiele besturingssystemen
Android, iOS

Beeldscherm

Resolutie
112 x 112 px

Kenmerken

Wekker
Hartslag monitor

Design

Kleur
Zwart
Band materiaal
Silicone
Band kleur
Zwart
Maat pols
130 - 175 mm

Gewicht en omvang

Gewicht
25 g

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.