Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Kensington Headset Hi-Fi

509052
Kensington Headset Hi-Fi | K33597WWKensington Headset Hi-Fi | K33597WWKensington Headset Hi-Fi | K33597WWKensington Headset Hi-Fi | K33597WWKensington Headset Hi-Fi | K33597WW
Beoordeling
Artikelnummer509052
FabrikantcodeK33597WW
EAN code0085896335979
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd3-5 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 35,00

€ 28,93 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
De Kensington Hi-Fi Headphones met Mic en Volume Control bieden superieur stereogeluid, een breed dynamisch bereik en diepe bassen dankzij de 40 mm drivers. De hoofdtelefoon heeft ook een verstelbare gewatteerde hoofdband die op hoofden van alle leeftijden past, met oorkussens van schuim bekleed met zacht imitatieleer voor urenlang comfort, een noise-cancelling microfoon, eenvoudige bediening voor volume en het dempen van de microfoon, een robuust ontwerp met een 1,8 meter USB-kabel voor soepele beweging en een begrenzer voor veilig luisteren om de oren tegen te hard geluid te beschermen. Hij is geschikt voor meerdere apparaten (Windows, Mac, Chromebook).

• Drivers van 40 mm met een diepe bas en groot dynamisch bereik leveren een uitzonderlijk geluid.
• De verstelbare, zachte hoofdband is geschikt voor hoofden van alle leeftijden. De hoofdband heeft een zachte bekleding en de met schuim gevulde oorkussens zijn omhuld met een zacht kunstleer voor urenlang comfortabel gebruik. De flexibele boom-style microfoon kan tot 270° worden gedraaid. Het robuuste ontwerp met duurzame materialen, waaronder een kabel van 1,8 meter voor soepele bewegingen, maakt deze headset perfect voor educatieve omgevingen, callcenters, zakelijke professionals en gamers.
• Een noise-cancelling microfoon maakt gebruik van passieve weerstandstechnologie om omgevingsgeluid te filteren voor een optimale verstaanbaarheid. Pas eenvoudig het volume aan of demp de microfoon met de handige bediening die in de kabel is geïntegreerd.
• De veilige luisterlimiet zorgt voor een maximaal uitgangsvermogen van 94 dB ter bescherming tegen gehoorverlies als gevolg van te hard geluid.
• Deze hoofdtelefoon werkt met Windows-, Mac- en Chromebook-apparaten.

Producteigenschappen Kensington Headset Hi-Fi

Kenmerken

3,5mm-connector

Aansluitingen

USB-aansluiting

Kenmerken

Connectiviteitstechnologie
Bedraad

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.