Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Kensington Draadloos Advance Fit Slim

509362
Kensington Draadloos Advance Fit Slim | K72344BEKensington Draadloos Advance Fit Slim | K72344BEKensington Draadloos Advance Fit Slim | K72344BEKensington Draadloos Advance Fit Slim | K72344BEKensington Draadloos Advance Fit Slim | K72344BEKensington Draadloos Advance Fit Slim | K72344BEKensington Draadloos Advance Fit Slim | K72344BE
Beoordeling
Artikelnummer509362
FabrikantcodeK72344BE
EAN code5028252624343
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd1-2 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 66,00

€ 54,55 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Slank, geruisloos, comfortabel en stabiel: het draadloze Kensington Advance Fit Slim toetsenbord heeft een modern ontwerp en past perfect in moderne kantoren. Het ultraslanke ontwerp heeft geruisloze toetsen met een laag profiel voor nauwkeurig gebruik, one-touch multimediatoetsen voor extra gemak, geïntegreerde steunen voor extra comfort en een draadloze, op stabiliteit geteste plug-and-play nano-ontvanger met 128-bits AES-versleuteling volgens de regels van de AVG. Het slanke profiel met een hoogte van slechts 16,7 mm biedt met de matzwarte afwerking een modern design voor uw bureaublad. Het Advance Fit Slim toetsenbord is compatibel met Windows en macOS en biedt een ideale indeling om efficiëntie en productiviteit te verhogen voor personen die met een touchscreen werken om te typen.

• Dit slanke toetsenbord van slechts 16,7 mm hoog heeft toetsen met een laag profiel voor nauwkeurige bediening en een modern ontwerp dat perfect in moderne kantoren past.
• Zes toetsenrijen, een numeriek toetsenblok en geïntegreerde steunen met een hoek van 30° bieden de ideale indeling en kanteling voor alledaags gebruik voor personen die met een touchscreen werken om te typen.
• De op stabiliteit geteste plug-and-play ontvanger biedt een stabiele verbinding tot op 10 meter met 128-bits AES-versleuteling.
• One-touch multimediatoetsen bieden rechtstreeks toegang tot veelgebruikte functies, zoals volumeregeling, dempen, slaapstand, e-mail en de standaardbrowser.
• Het toetsenbord laat zien wanneer de batterijen moeten worden opgeladen of vervangen en dankzij slim energiebeheer is de maximale batterijduur ongeveer 15 maanden.
• Naadloze compatibiliteit met Windows® 7, 8, 8,1, 10, 11 of hoger en macOS® 10.6 of hoger.

Producteigenschappen Kensington Draadloos Advance Fit Slim

Toetsenbord kenmerken

Toetsenbordindeling
AZERTY
Taal toetsenbord
Belgisch
Numeriek toetsenblok

Design

Backlight

Kenmerken

LED indicatoren
Aansluiting
RF Draadloos

Aanvullende producten voor Kensington Draadloos Advance Fit Slim

Artnr Omschrijving Ga Prijs
192810 Gembird spuitbus met perslucht, 600 ml 12 € 8,99

Gerelateerde artikelgroepen Kensington Draadloos Advance Fit Slim

Muizen
Klik hier voor Muizen
 
Combinatie Sets
Klik hier voor Combinatie Sets
 
Draadloze Muizen
Klik hier voor Draadloze Muizen
Schoonmaakproducten
Klik hier voor Schoonmaakproducten
 
Game Toetsenborden
Klik hier voor Game Toetsenborden
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.