Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

FL Studio 20 Image-Line Producer editie

509620
Beoordeling
Artikelnummer509620
FabrikantcodeSS-1671
EAN code5391502517901
Fabrieksgarantie12 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
Levertijd1-2 weken
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 274,00

€ 226,45 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
FL Studio is een krachtige en veelzijdige software voor muziekproductie en audio-editing. Het biedt een uitgebreide set tools en functies waarmee je professionele muziek kunt componeren, arrangeren, opnemen, bewerken, mixen en beheersen.

Met FL Studio kun je meersporige audio opnemen, waarbij je gebruik kunt maken van geavanceerde functies zoals tijdrekken en geluidshoogteverschuiving. Dit stelt je in staat om audio op flexibele wijze aan te passen en te bewerken.

De software biedt ook een krachtige sequencing-functionaliteit, waarmee je MIDI-opnames kunt maken en bewerken. De piano-roll-editor is een van de meest geavanceerde in de branche en biedt uitgebreide mogelijkheden voor het werken met MIDI-data.

Met de multi-track mixer van FL Studio kun je verschillende audiokanalen mixen en effecten toepassen op individuele tracks. De software ondersteunt ook VST-plug-ins, waardoor je toegang hebt tot een breed scala aan instrumenten en effecten van derden.

FL Studio biedt ook automatiseringscontrole, waarmee je de parameters van je tracks en effecten in realtime kunt aanpassen. Dit stelt je in staat om dynamische en expressieve muziek te creëren.

Kortom, FL Studio is een uitgebreide en professionele tool voor muziekproductie, die wordt gebruikt door zowel beginners als ervaren muziekproducenten over de hele wereld.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.