Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Yeelight Kast verlichting YLCG004 LED

509955
Beoordeling
Artikelnummer509955
FabrikantcodeYLCG004
EAN code6924922209553
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd1-2 weken
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 14,00

€ 11,57 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
De Yeelight Kastverlichting YLCG004 is een LED-lamp met bewegingssensor die speciaal is ontworpen voor gebruik in kasten en andere opslagruimtes. Wanneer deze sensor beweging detecteert, zal de lamp automatisch inschakelen om de ruimte te verlichten. Dit is handig om uw kastinhoud te zien zonder dat u handmatig een lichtschakelaar hoeft te bedienen.

Deze kastverlichting maakt gebruik van energiezuinige LED-technologie, wat betekent dat het lang meegaat en weinig energie verbruikt. Dit maakt het kostenefficiënt en milieuvriendelijk. De bewegingssensor zorgt er ook voor dat de verlichting alleen actief is wanneer dat nodig is, waardoor het een handige en praktische toevoeging is aan uw kasten of andere donkere opslagruimtes.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.