Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Creative HS-420

519716
Beoordeling
Artikelnummer519716
Fabrikantcode51EF0400AA002
EAN code5390660174742
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De Creative ChatMax HS-420-headset is ontworpen voor actieve multitaskers. De ruisonderdrukkende afneembare microfoon zorgt ervoor dat u tijdens online chats en interactieve games altijd goed te verstaan bent en niets mist. Als u de microfoon loskoppelt, kunt u de headset gebruiken als backphone voor muzikaal luistergenot. Nauwkeurig afgestemde neodymiumluidsprekers zorgen voor indrukwekkende geluidsprestaties met een warme bas voor een unieke luisterervaring. En met bekabeling aan één zijde en een handige geïntegreerde volumeregelaar vormt de ChatMax HS-420 de ideale metgezel bij uw dagelijkse werkzaamheden.

- Unieke dubbelfunctie - Dankzij een afneembare microfoon kan deze headset worden gebruikt als normale backphone wanneer u geen gesprekken voert.
- Duidelijk verstaanbaar en niets missen - De ruisonderdrukkende microfoon garandeert heldere weergave van spraak en kan worden aangepast aan de vorm van uw hoofd.
- Lichtgewicht en comfortabel ontwerp - Het elegante ontwerp valt om uw oren rust in uw nek zodat u met de ChatMax HS-420 nooit een slechte haardag beleeft. Daarnaast zorgen de lichtgewicht band en imitatieleren oorstukken ervoor dat de headset ook na langdurig gebruik nog prettig aanvoelt.
- Geweldig geluid - Zorgvuldig afgestemde neodymiumdrivers van 30 mm leveren aantrekkelijk geluid met een warme basweergave.
- Toegankelijke bediening - Muziek regelen gaat in een handomdraai dankzij een handige geïntegreerde volumeregelaar met mute-knop en shirtclip, en bekabeling aan één zijde.

Links met betrekking tot Creative HS-420

.   http://nl.creative.com/products/product.asp?category=437&subcategory=866&product...


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.