Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Microsoft Windows Server 2012 x64 UK

531866
Beoordeling
Artikelnummer531866
FabrikantcodeP73-05328
EAN code0885370439106
FabrieksgarantieGeen
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Windows Server 2012 vormt de kern van het Microsoft Cloud OS en biedt de ervaring van Microsoft in het leveren van grootschalige cloudservices in uw infrastructuur met nieuwe functies en uitbreidingen in virtualisatie, beheer, opslag, netwerken, Virtual Desktop Infrastructure, toegangs- en gegevensbeveiliging, het web- en toepassingsplatform en meer.

Met Windows Server 2012 kunt u uw belangrijkste werkvolumes uitvoeren met robuuste herstelopties. U profiteert snel van optimale waarde dankzij een uitgebreid aanbod voordelige, hoogwaardige opslagopties en vereenvoudigde levering van IT-services voor meerdere tenants. U kunt toepassingen op locatie en in de cloud bouwen, implementeren, besturen en bewaken. Geef gebruikers meer mogelijkheden met beveiligde toegang tot bedrijfsbronnen op elk gewenst apparaat.

Ondernemingsniveau
U kunt prestaties verbeteren en capaciteit efficiënter schalen om de grootste werkvolumes uit te voeren terwijl robuuste herstelopties bescherming bieden tegen storingen.

Eenvoudig en goedkoop
U kunt opslag- en netwerkvoorzieningen voor meerdere tenants leveren op voordelige standaardhardware.

Toepassingsgericht
Dankzij uitgebreide ondersteuning voor open frameworks kunt u nog flexibeler toepassingen en websites bouwen, implementeren en schalen door de mogelijkheid toepassingen uit te wisselen tussen omgevingen op locatie, en openbare clouds en clouds van serviceproviders.

Gebruikersgericht
U kunt een virtuele-bureaubladinfrastructuur implementeren en opslagkosten aanzienlijk terugdringen met een scala aan opslagopties en VHD-ontdubbeling.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.