Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Samsung Galaxy S4 Flip Cover, Light Blue

533088
Samsung Galaxy S4 Flip Cover, Light Blue | EF-FI950BCEGWW
Beoordeling
Artikelnummer533088
FabrikantcodeEF-FI950BCEGWW
EAN code8806085516304
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 2,95 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Biedt volledige scherm bescherming zonder toegevoegde bulk
Bescherm de voorkant van de Samsung Galaxy S4 tegen krassen, schrammen en stoten met deze officiële flip cover. Deze cover klikt aan de achterkant van het toestel dankzij een flexibele rubberen bumper, zonder extra bulk toe te voegen, en vouwt over de voorkant van je toestel als je het niet in gebruik hebt. Zo wordt het belangrijkste gedeelte van de telefoon - het scherm - beschermt tegen schade zonder de extra dikte en het gewicht van normale flipcases.

Duurzame constructie biedt eerste klas bescherming voor je scherm
Deze flip cover is gemaakt van hoogwaardig synthetisch materiaal die het scherm van je Samsung Galaxy S4 er zo goed als nieuw laat uitzien. De cover is sterk genoeg om de dagelijkse slijtage te weerstaan, zodat zowel je telefoon als de cover er langer zo goed als nieuw blijven uitzien.

Officiële Samsung accessoire gemaakt voor de Galaxy S4
Dit is een officieel Samsung product en is dus gemaakt volgens de hoogste normen met de beste kwaliteit materialen. Het is speciaal ontworpen voor gebruik met de Samsung Galaxy S4 en biedt dus een perfecte pasvorm. De cover zit gebruik van de functies niet in de weg, zoals het vermogen en de volume knoppen, koptelefoon en oplaad poorten, of voorkant en achterkant camera's.

Producteigenschappen Samsung Galaxy S4 Flip Cover, Light Blue

Type compatibiliteit
Galaxy S4
Type hoesje
Flip case

Kenmerken

Merk compatibiliteit
Samsung

Design

Kleur
Blauw

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.