Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Iris IRIScan Book 3

539042
Beoordeling
Artikelnummer539042
Fabrikantcode457888
EAN code7650104578887
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd1-2 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 96,00

€ 79,34 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
U hoeft alleen maar uw IRIScan Book 3 over het document dat u wilt scannen heen te schuiven en er wordt meteen een hogeresolutiebeeld aangemaakt (tot 900 dpi). Dankzij de hoogwaardige optische sensor en de wieltjes aan de onderkant van de scanner, gaat het scannen sneller dan ooit (3 seconden per pagina), ongeacht het oppervlak dat u scant (boeken, tijdschriften of kranten). De IRIScan Book 3 is de perfecte oplossing voor het scannen van allerlei soorten documenten aan een hoge snelheid, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Overal te gebruiken, zonder computer!
De IRIScan Book 3 is een zeer compacte scanner, die moeiteloos in uw laptoptas of in een lade past. Dankzij de drie AAA-batterijen en de geheugenkaart kunt u al uw documenten scannen zonder dat u hoeft aan te sluiten op een computer. Thuis, op kantoor, in een vergadering of op de bank... u kunt uw IRIScan Book 3 overal gebruiken!

Uw documenten converteren naar bewerkbare bestanden (Word, Excel...)
Bij de IRIScan Book 3 wordt een volwaardige OCR-toepassing (Readiris) bijgeleverd waarmee u de tekstgedeelten van uw gescande documenten kunt converteren naar volledig bewerkbare Word-, Excel- of PDF-documenten. Uw bestanden worden geconverteerd en zijn klaar om bewerkt, gearchiveerd.

Aanmaken van doorzoekbare PDF-bestanden
Met behulp van het bijgeleverde Readiris, met de krachtige OCR-engine die de tekst binnen een beeld omzet in doorzoekbare tekst, kunt u gescande documenten converteren naar volledig doorzoekbare PDF-bestanden. Voortaan vindt u heel snel de gewenste informatie binnen een document terug en bent u niet langer tijd kwijt aan het doorlezen van de hele tekst.

Preview color LCD display
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque id sem nulla. In malesuada orci augue, a faucibus quam consectetur id. Sed facilisis sapien sed justo mattis gravida. Integer in dignissim enim. Duis at consectetur dolor. Nullam turpis odio

Direct scannen naar PDF of JPG
De nieuwe IRIScan Book 3 is voorzien van een speciale knop waarmee u PDF of JPG (afbeelding) kunt kiezen als bestandsindeling voor de scan. U kunt ook de resolutie (300 - 600 of 900 dpi) en de kwaliteit (kleur of zwart-wit) kiezen en u kunt uw instellingen direct op de scanner aanpassen, zonder dat u deze hoeft aan te sluiten op een computer

Links met betrekking tot Iris IRIScan Book 3

.   http://www.irislink.com/c6-2828-136/IRIScan-Book-3---Boekenscanner.aspx


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.