Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

APC NetShelter SX Enclosure 600x1070mm,

544810
APC NetShelter SX Enclosure 600x1070mm, | AR3100
Beoordeling
Artikelnummer544810
FabrikantcodeAR3100
EAN code0731304226390
Fabrieksgarantie60 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
Levertijd1-2 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 1.899,00

€ 1.569,42 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Dit 19inch rack is geschikt voor servers en netwerktoepassingen met lage of gemiddelde dichtheid. Deze behuizing past met een hoogte van 42U probleemloos door deuropeningen.

Geintegreerd met APC InfraStruXure-producten
Koelings-, stroomdistributie- en kabelmanagementproducten van APC zijn naadloos integreerbaar in de kasten en kunnen zo gecombineerd worden tot een compleet IT-infrastructuur-supportsysteem.

Geoptimaliseerd voor kabelbeheersystemen met grote capaciteit
NetShelter SX kasten zijn speciaal ontworpen voor gebruik met kabelbeheersystemen met hoge capaciteit die worden bevestigd op montagerails en zijn afgestemd op de u-ruimtes voor de montage van apparatuur. De kasten zijn voorzien van kanalen voor het leiden en beheren van kabels.

Kabeltoegangsopeningen met voorgeŽnstalleerde borstels
Grote kabelsleuven in het dak maken kabeltoegang bovenlangs mogelijk. De onderkant is speciaal ontworpen voor een probleemloze kabeldoorgang via een verhoogde vloer. Het dak is voorzien van openingen met borstelstrips die zijn voorgeŽnstalleerd op plaatsen die schuin naar de voorkant van de kast lopen voor de doorgang van datakabels en voorzieningen voor luchtbeheer.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.