Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Madcatz M.M.O. TE Gaming Mouse Rood

546187
Madcatz M.M.O. TE Gaming Mouse Rood | MCB437140013/04/1Madcatz M.M.O. TE Gaming Mouse Rood | MCB437140013/04/1Madcatz M.M.O. TE Gaming Mouse Rood | MCB437140013/04/1
Beoordeling
Artikelnummer546187
FabrikantcodeMCB437140013/04/1
EAN code0728658042448
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Met de MadCatz M.M.O. Gaming mouse Tournament Edition beschik je over een ongekend competitief voordeel. De M.M.O. TE is wendbaar, aanpasbaar en extreem nauwkeurig, en is specifiek afgestemd voor bliksemsnelle reacties in LAN-gaming.

Het ontwerp van de muis is gericht op snelheid en extreme nauwkeurigheid, en de vormgeving en functionaliteit zijn perfect op elkaar afgestemd. Dankzij de aanpasbare lift-off afstand heeft de 8200 DPI-sensor geen trackingproblemen op de Z-as. Bovendien voer je met de ergonomisch geplaatste, programmeerbare duimknoppen zeer eenvoudig MMO-commando's uit. Met de Tournament Edition M.M.O. Gamingmuis - ontworpen voor en door hardcore PC-gamers - heb je een krachtig wapen met een groot aantal voor MMO geoptimaliseerde functies in handen.

Hoge Nauwkeurigheid
De 8200 DPI Doppler-lasersensor speurt automatisch het gamingoppervlak af en past zich er direct op aan; dit is van essentieel belang voor gaming. Hij is geoptimaliseerd voor praktisch elk oppervlak - zelfs zwarte gamingoppervlakken - dus je behoudt in elke gamingsituatie de controle over je muis.

Aanpasbare Lift-Off
De lift-off afstand is de afstand tussen de muis en het gamingoppervlak. Als je de muis tijdens het gamen optilt en verplaatst kan dat trackingproblemen veroorzaken op de Z-as.

Eenvoudige Target Tracking
In de Precision-Aimmodus kun je on-the-fly de gevoeligheid van de muis aanpassen.

M.M.O. Reeks met 12 Optimaal Gepositioneerde Knoppen
Twaalf handig bij je duim geplaatste programmeerbare knoppen.

60 vooraf ingestelde 'Paths to Victory'
Creëer zoveel profielen als je maar wil: met de intuïtieve drag-and-drop software heb je de volledige controle over elke programmeerbare knop.

Extreem Duurzaam
Op wedstrijdniveau is betrouwbaarheid koning, en dankzij het degelijke vakmanschap is de M.M.O. TE je ideale bondgenoot.

Snel en Lichtgewicht
De M.M.O. TE weegt niet meer dan 100 gram - de kabel niet meegerekend - en is daarmee een van de lichtste gamingmuizen die momenteel verkrijgbaar zijn.

Stel de knoppen naar wens in
Een van de beste eigenschappen van deze gamingmuis is zijn aanpasbaarheid. Schuif de polssteun naar wens 5, 10 of 15 mm verder uit totdat de muis perfect in je hand ligt.

Producteigenschappen Madcatz M.M.O. TE Gaming Mouse Rood

Gewicht en omvang

Gewicht tuning

Kenmerken

Draadloos
Resolutie sensor
8200 dpi
Programmeerbare knoppen
20 x
Instelbare handpalmsteun

Design

Verlichting

Processor

Type
Laser

Links met betrekking tot Madcatz M.M.O. TE Gaming Mouse Rood

.   http://store.madcatz.com/categories/mice-category/Mad-Catz-M-M-O-TE-Gaming-Mouse...


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.