Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

KlikAanKlikUit AGDR-3500

549920
Beoordeling
Artikelnummer549920
FabrikantcodeAGDR-3500
EAN code8713439700398
Fabrieksgarantie12 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De Klik Aan Klik Uit AGDR-3500 spatwaterdichte stekkerdoos schakelaar (IP44) is bedoeld om verlichting of apparatuur tot 3500 Watt draadloos aan/uit te schakelen met een tot maximaal 6 KlikAanKlikUit zenders. U stopt deze ontvanger in een stopcontact, steekt de stekker van de verlichting of apparatuur in de ontvanger en meldt naar wens één of meerdere KlikAanKlikUit zender(s) aan. Gebruik hiervoor een KlikAanKlikUit zender naar keuze, bijvoorbeeld een afstandsbediening of draadloze wandschakelaar.

Deze spatwaterdichte stekkerdoos schakelaar is ook verkrijgbaar in een set met 2 spatwaterdichte stekkerdoos schakelaars en een afstandsbediening. Ook is er een stekkerdoos schakelaar verkrijgbaar voor gebruik binnenshuis welke bovendien te verkrijgen is in diverse sets. Zo is er een set beschikbaar inclusief afstandsbediening. Met deze afstandsbediening kunt u naast deze schakelaar nog 15 andere ontvangers afzonderlijk draadloos bedienen. Ook is er een set beschikbaar met drie ACD-1000 stekkerdoos schakelaars en de 16-kanaals afstandsbediening.

Ook zijn er twee startpakketen beschikbaar met stekkerdoos schakelaars belastbaar tot 1500/2300 Watt. In tegenstelling tot de AGDR-3500 stekkerdoos schakelaar kunt u die ontvangers met maximaal 3 KlikAanKlikUit zenders bedienen. De bijgeleverde afstandsbediening heeft bovendien 2/3 kanalen, terwijl bij de overige sets een afstandsbediening wordt geleverd met 16 kanalen.

Naast de stekkerdoos schakelaar zijn er ook stekkerdoos dimmers beschikbaar om verlichting draadloos te dimmen met een KlikAanKlikUit zender. Bovendien is er een inbouw schakelaar beschikbaar welke u achter een stopcontact kunt installeren. Zo heeft u een mooie inbouwoplossing om verlichting of apparatuur via een stopcontact draadloos aan/uit te schakelen.
Uitvoering
• Bereik: ± 30 m
• Zendfrequentie: 433 MHz.

Producteigenschappen van KlikAanKlikUit AGDR-3500

    • Uitvoering
    • Bereik: ± 30 m
    • Zendfrequentie: 433 MHz.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.