Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Logitech G410 Compact RGB Toetsenbord

554566
Logitech G410 Compact RGB Toetsenbord | 920-007736Logitech G410 Compact RGB Toetsenbord | 920-007736Logitech G410 Compact RGB Toetsenbord | 920-007736
Beoordeling
Artikelnummer554566
Fabrikantcode920-007736
EAN code5099206061033
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Krijg een voorsprong op de concurrentie wanneer elke milliseconde telt. Exclusieve Romer-G-schakelaars geven het compacte mechanische Logitech G410 Atlas Spectrum-toetsenbord tot 25 procent snellere bediening van toetsschakelaars. Atlas Spectrum is nog jarenlang opgewassen tegen intensief gamen.

Ultralicht ontwerp zonder nummerblok
Het ultralichte, compacte en draagbare ontwerp zorgt ervoor dat je Atlas Spectrum gemakkelijk kunt meenemen naar LAN-evenementen en toernooien. Met alleen de belangrijke toetsen voor gaming is Atlas Spectrum ontworpen om te voldoen aan alle voorschriften van professionele gamingtoernooien. En voor gamers die gebruikmaken van lage dpi biedt het compacte ontwerp extra ruimte om brede veegbewegingen te maken met je muis. Gamen met een muis in combinatie met een toetsenbord zonder nummerblok is comfortabeler omdat je handen natuurlijker uit elkaar staan.

RGB-verlichting met volledig spectrum vanuit het midden
Vind de juiste toetsen in de game of in het donker dankzij verlichte toetsen. Logitech Gaming Software geeft je de controle over de verlichting voor optimale gloeipatronen en -effecten, en biedt de mogelijkheid je verlichtingseffecten te synchroniseren met andere Logitech G-apparaten. Houd spreuken en andere opdrachten, games of game-evenementen bij door de toetsen te markeren met een palet van tot 16,8 miljoen kleuren, of stem kleuren af op je set-up. Atlas Spectrum heeft vanuit het midden verlichte toetsen en beter gespreide verlichting over alle toetsen voor duidelijkere, beter leesbare belettering.

Verplaatsbaar Arx Control-dock
Via de Logitech Arx Control-app voor Android en iOS kun je een tweede scherm toevoegen, zodat je game-informatie, cruciale systeemstatistieken en meer op je mobiele apparaat kunt weergeven. Het verwijderbare Arx Control-dock van Atlas Spectrum zit handig in het toetsenbord opgeborgen en kan overal op je bureau worden geplaatst voor gemakkelijke toegang.

Functietoetsen voor mediabediening
Met de ingebouwde audiotoetsen kun je nummers rechtstreeks vanaf je toetsenbord afspelen, pauzeren, stoppen of overslaan. Ook kun je het audiovolume aanpassen of dempen zonder de game te verlaten.

Gamemodus
Activeer de gamemodus om te voorkomen dat je de game per ongeluk verlaat door de Windows-toets te raken.



• Exclusieve mechanische schakelaars van Romer-G met tot 25% snellere bediening.
• Ultralicht ontwerp zonder nummerblok
• Aanpasbare RGB-verlichting

Producteigenschappen Logitech G410 Compact RGB Toetsenbord

Toetsenbord kenmerken

Polssteun

Poorten & interfaces

Aantal USB poorten
0

Design

Backlight
LCD Scherm

Kenmerken

Combinatieset
Mechanisch
Type switches
Geen
Programmeerbare toetsen
0
Multimedia sneltoetsen

Producteigenschappen van Logitech G410 Compact RGB Toetsenbord

    • Exclusieve mechanische schakelaars van Romer-G met tot 25% snellere bediening.
    • Ultralicht ontwerp zonder nummerblok
    • Aanpasbare RGB-verlichting

Gerelateerde artikelgroepen Logitech G410 Compact RGB Toetsenbord

Muizen
Klik hier voor Muizen
 
Game Headsets
Klik hier voor Game Headsets
 
Game Muismatten
Klik hier voor Game Muismatten

Links met betrekking tot Logitech G410 Compact RGB Toetsenbord

.   http://gaming.logitech.com/nl-nl/product/rgb-tenkeyless-gaming-keyboard-g410&WT....


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.