Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

AppleCare Protection Plan iMac NL

563767
Beoordeling
Artikelnummer563767
FabrikantcodeMF216N/A
EAN code0885909796335
FabrieksgarantieGeen
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
AppleCare Protection Plan for iMac

Service en ondersteuning door de mensen die je Mac als geen ander kennen



Tot drie jaar vanaf de aankoopdatum van je computer kun je met het AppleCare Protection Plan via een rechtstreeks telefoonnummer gebruikmaken van de bekroonde technische ondersteuning van Apple en vragen stellen over de Apple hardware, OS X, iLife en iWork. Bovendien kun je overal ter wereld terecht bij lokale Apple reparatiepunten voor hardware.

In Nederland hebben consumenten conform het Burgerlijk Wetboek recht op gratis reparatie of vervanging door de verkopende partij van goederen die, gelet op de aard van het product en de informatie die door de verkopende partij is verstrekt, niet de eigenschappen hebben die de koper redelijkerwijs kon verwachten conform de koopovereenkomst.

Met het AppleCare Protection Plan voor Mac heb je tot drie jaar lang recht op deskundige telefonische ondersteuning en profiteer je van extra mogelijkheden voor reparatie van je hardware door Apple.
Als je in het bezit bent van het AppleCare Protection Plan, hoef je de telefoon maar te pakken om antwoord te krijgen op allerlei vragen, bijvoorbeeld over iLife of iWork. Het is zelfs mogelijk om je apparaat wereldwijd in andere landen te laten repareren.

Complete deskundige ondersteuning


Omdat Apple de computer, het besturingssysteem «n een groot aantal meegeleverde programma's maakt, is de Mac een volledig ge ntegreerd systeem. Alleen met het AppleCare Protection Plan kun je via « «n nummer service en ondersteuning krijgen van Apple deskundigen, dus de meeste problemen zijn met « «n telefoontje opgelost. Het plan omvat het volgende:
  • Direct contact met Apple deskundigen

  • Reparatie op locatie: je kunt vragen of een reparateur naar je bedrijfslocatie komt

  • Wereldwijd lokale Apple reparatiepunten voor hardware


Extra Apple hardwarereparatieopties


Het AppleCare Protection Plan biedt tot drie jaar lang wereldwijd extra mogelijkheden voor de reparatie van hardware, waarbij zowel de vervangende onderdelen als het arbeidsloon zijn gedekt. Bovendien worden alle reparaties uitgevoerd door een door Apple erkende technicus. Dus of je nu op kantoor of op reis bent, je Mac is volledig gedekt. De dekking omvat het volgende:
  • Je Mac-computer

  • Meegeleverde accessoires zoals de lichtnetadapter

  • Apple geheugen (RAM)

  • AirPort Express-basisstation, AirPort Extreme-basisstation en Time Capsule

  • Apple USB SuperDrive (uitsluitend voor MacBook Pro met Retina-display, MacBook Air en Mac mini)

  • Apple beeldscherm, indien samen met de Mac gekocht


Hulp met software


Of je nu thuis zit of op het werk, of onderweg bent, je kunt de deskundigen van Apple rechtstreeks vragen stellen over een breed scala aan Mac-gerelateerde onderwerpen, waaronder:
  • Gebruik van het Mac OS X-besturingssysteem

  • Eenvoudige instructies voor het gebruik van iLife en iWork

  • Verbinding maken met een printer of een AirPort-netwerk

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.