Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Logitech G610 Orion Red Toetsenbord

565784
Logitech G610 Orion Red Toetsenbord | 920-007846Logitech G610 Orion Red Toetsenbord | 920-007846Logitech G610 Orion Red Toetsenbord | 920-007846Logitech G610 Orion Red Toetsenbord | 920-007846
Beoordeling
Artikelnummer565784
Fabrikantcode920-007846
EAN code5099206063259
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De Logitech G610 Orion Red integreert krachtige gamingtechnologieën met een prestatiegericht ontwerp. De G610 Red is vakkundig gemaakt en brengt de toonaangevende constructiekwaliteit en technologie van Logitech G naar dit uniek ontworpen toetsenbord. Van de matte textuur die vingerafdrukken maskeert en de duurzame gevlochten draad tot de krachtige functies: elk detail is meesterlijk ontworpen.

Traditioneel mechanisch
De mechanische Cherry MX-schakelaars zijn een standaardonderdeel van mechanische toetsenborden. Consistenter in feel en reactievermogen en duurzamer dan rubberen membraantoetsenborden. Deze fluisterstille schakelaars hebben een lineaire toetsaanslag voor supersnelle bediening. Cherry MX-schakelaars gaan meer dan 50 miljoen toetsaanslagen mee en bieden een nauwkeurige bediening voor een betrouwbare gamingervaring.

Aanpasbare verlichting op elke toets
Pas het toetsenbord aan jouw persoonlijke voorkeur aan door elk individueel toetslichtje te selecteren en aan te passen via Logitech Gaming Software. Verlicht toetsen om spells en andere opdrachten in het oog te houden. Met behulp van Logitech Gaming Software kun je ook lichtpatronen synchroniseren met andere Logitech G-apparaten.

Je hoeft geen beat meer te missen
Blijf gewoon doorgamen terwijl je je achtergrondmuziek aanpast. Met de toegewezen mediaknoppen van G610 Orion Red-toetsenborden kun je video's en tracks onmiddellijk afspelen, pauzeren en dempen. Ga in een handomdraai naar het volgende liedje of gebruik de rolknop om het volume aan te passen.

Persoonlijk tintje in een handomdraai
Krijg de volledige controle over de G610 met Logitech Gaming Software. Wijs aangepaste knopmacro's toe aan F1 tot F12 om je favoriete spel aan te passen. Je hebt bovendien de volledige controle over verlichting per toets en kunt aanpassen welke toetsen ingeschakeld zijn wanneer je Gamemodus start (standaard schakelt Gamemodus de Windows-toets uit).

26-KEY Rollover-mogelijkheid: druk op alle knoppen
Voer elke complexe beweging altijd precies goed uit dankzij invoer via meerdere toetsen. Dankzij de 26-key rollover-mogelijkheid kun je een enorm aantal toetsen indrukken in combinatie met de wijzigingstoetsen (Control, Alt, Shift) in elke gewenste volgorde, om steeds precies voor elkaar te krijgen wat je hebt ingevoerd.

Zoek je comfortzone
Driestaps verstelbaarheid zorgt dat je je toetsenbord op 0, 4 of 8 graden kunt plaatsen voor de stand die je op het lijf geschreven is. Rubberen voetjes zorgen ervoor dat je toetsenbord stabiel is tijdens intense gamingacties.

Producteigenschappen Logitech G610 Orion Red Toetsenbord

Toetsenbord kenmerken

Polssteun

Poorten & interfaces

Aantal USB poorten
0

Design

Backlight
LCD Scherm

Kenmerken

Combinatieset
Mechanisch
Type switches
Red
Programmeerbare toetsen
0
Multimedia sneltoetsen

Gerelateerde artikelgroepen Logitech G610 Orion Red Toetsenbord

Muizen
Klik hier voor Muizen
 
Game Headsets
Klik hier voor Game Headsets
 
Game Muismatten
Klik hier voor Game Muismatten

Links met betrekking tot Logitech G610 Orion Red Toetsenbord

.   http://gaming.logitech.com/nl-nl/product/g610-orion-red-keyboard


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.