Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Logitech G PRO Gaming Mouse

569044
Logitech G PRO Gaming Mouse | 910-004857Logitech G PRO Gaming Mouse | 910-004857Logitech G PRO Gaming Mouse | 910-004857Logitech G PRO Gaming Mouse | 910-004857
Beoordeling
Artikelnummer569044
Fabrikantcode910-004857
EAN code5099206066007
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
SPEEL ALS EEN PROFESSIONAL
Vertrouwd door de beste eSports-professionals!
Het verschil tussen winnen en verliezen wordt in games tegenwoordig niet meer gemeten in meters of seconden, maar in micrometers en milliseconden. Wanneer er veel op het spel staat, kan één klik het verschil betekenen tussen naar huis gaan met 5000 of 500.000 dollar. Daarom heeft Logitech G de Pro Gaming Mouse ontworpen. De lichtgewicht behuizing en optische gamingsensor zijn ontworpen voor ongeëvenaarde snelheid en nauwkeurig richten, wat vereist is op het hoogste niveau van eSports-competities.

TRADITIONEEL COMFORT
Functioneel ontwerp
De Logitech G Pro Gaming Mouse is geïnspireerd op de klassieke lijnen en eenvoudige constructie van de Logitech G100 en G100s, die populair zijn bij de beste eSports-professionals.



GEAVANCEERDE OPTISCHE GAMINGSENSOR
Pixel-precieze prestaties
Wanneer het gaat om winnen of verliezen in competities, kan consistente, pixelprecieze accuratesse een cruciaal verschil betekenen. De PMW3366 levert een precisieniveau dat door de meeste amateurs en professionals als het beste wordt beschouwd. De PMW3366 heeft geen vertraging, filtering of versnelling in het gehele dpi-bereik (200 - 12.000 DPI) en biedt buitengewone trackingprecisie en consistente reacties bij elke snelheid.

RGB-VERLICHTING
Briljant spelen
Aanpasbaar met maar liefst 16,8 miljoen kleuren. Perfect om de kleur van je favoriete team te gebruiken, je set-up te personaliseren of met andere G-producten te synchroniseren. Bij wedstrijden werkt deze verlichting ook als stroomindicator, zodat je weet wanneer je apparaat is aangesloten.

6 PROGRAMMEERBARE KNOPPEN
Bediening binnen handbereik
De Logitech G Pro Gaming Mouse kan zo uit de doos met vooraf ingestelde programmering worden gebruikt of volledig worden geconfigureerd op je voorkeuren.* Dankzij zes programmeerbare knoppen kun je aangepaste opdrachten aan de muis toewijzen.

INGEBOUWD GEHEUGEN
Neem je instellingen met je mee
Met een ingebouwd geheugen kun je je voorkeuren meteen naar de muis opslaan voor competitiesystemen, zonder dat je aangepaste software moet installeren of je instellingen opnieuw moet configureren.

Producteigenschappen Logitech G PRO Gaming Mouse

Gewicht en omvang

Gewicht tuning

Kenmerken

Draadloos
Resolutie sensor
12000 dpi
Programmeerbare knoppen
6 x
Instelbare handpalmsteun

Design

Verlichting

Processor

Type
Optisch

Links met betrekking tot Logitech G PRO Gaming Mouse

.   http://gaming.logitech.com/nl-nl/product/pro-gaming-mouse


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.