Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

HP Smart Array Controller Battery 462976

569168
Beoordeling
Artikelnummer569168
Fabrikantcode462976-001
EAN code9999999999999
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
HP Smart Array Controller Battery 462976-001

Compatibiliteit: Deze batterij is ontworpen voor gebruik met HP Smart Array Controllers, waardoor ze een essentieel onderdeel zijn voor het behoud van gegevensintegriteit en prestaties in serveromgevingen.

Betrouwbaarheid: De batterij biedt een betrouwbare stroombron om de cachegegevens van de controller te beschermen bij stroomuitval, zodat de gegevens veilig blijven, zelfs tijdens onverwachte gebeurtenissen.

Veiligheid: Met ingebouwde beveiligingsfuncties wordt de batterij beschermd tegen overladen, overontlading en kortsluiting, waardoor de levensduur wordt verlengd en de veiligheid van het systeem wordt gewaarborgd.

Eenvoudige installatie: De batterij wordt geleverd met de benodigde montagehardware en instructies voor een eenvoudige en probleemloze installatie in compatibele HP servers.

Preventief onderhoud: Het regelmatig controleren en indien nodig vervangen van de batterij helpt bij het behouden van optimale prestaties en betrouwbaarheid van de Smart Array Controller.

Upgrade je HP server met de HP Smart Array Controller Battery 462976-001 voor betrouwbare stroomvoorziening en gegevensbescherming, zelfs in de meest veeleisende omgevingen.

Gerelateerde artikelgroepen HP Smart Array Controller Battery 462976

SATA Harddisks
Klik hier voor SATA Harddisks
 
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Alle door ons genoemde levertijden zijn verwachte levertijden en indicatief, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.