Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Sony PlayStation VR PS4

570500
Sony PlayStation VR PS4 | 9843757Sony PlayStation VR PS4 | 9843757Sony PlayStation VR PS4 | 9843757Sony PlayStation VR PS4 | 9843757Sony PlayStation VR PS4 | 9843757Sony PlayStation VR PS4 | 9843757Sony PlayStation VR PS4 | 9843757
Beoordeling
Artikelnummer570500
Fabrikantcode9843757
EAN code0711719843757
Fabrieksgarantie12 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Ontdek nieuwe werelden met PS VR.
Dompel jezelf onder in buitengewone nieuwe werelden, stap midden in een ongelooflijk game-universum en ervaar een nieuwe manier om te spelen met PlayStation VR.


Mogelijk gemaakt door PS4
PlayStation VR is de nieuwste aanwinst van de PS4-familie - welke PS4-console je ook hebt, je bent helemaal klaar voor PS VR. Sluit de headset aan op je PS4, voeg een PlayStation Camera* toe en laat de werkelijkheid achter je.


Ervaar de toekomst van gamen
OLED-scherm van 5,7 inch: hyperrealistische 3D-omgevingen komen tot leven met een aangepast OLED-scherm.
360 graden zicht: het maakt niet uit welke kant je opkijkt - met PS VR word je ondergedompeld in een levende, ademende wereld met een naadloos overlopend gezichtsveld van 360 graden.
120 frames per seconde: de combinatie van vloeiende beelden en superlage latentie vormt een ongelooflijk levensechte gamewereld.




Ondergedompeld in audio
3D-audio: ontdek een nieuwe geluidsdimensie met baanbrekende 3D-audio, waarmee je nauwkeurig hoort waar de geluiden boven, beneden en overal om je heen vandaan komen en hoe ver weg ze zijn.
Ingebouwde microfoon: chat online met je vrienden, bespreek je gametactiek en dompel jezelf nog meer onder in de virtuele wereld met de geïntegreerde microfoon van de headset.


Speel in nieuwe werelden
Van razendsnelle futuristische sporten in RIGS: Mechanized Combat League tot duiken in van haaien vergeven zeeën met PlayStation VR Worlds, fantastische superauto's besturen in DRIVECLUB VR of superspannende horror in Until Dawn: Rush of Blood en nog veel meer. De nieuwe realiteit is er voor iedereen.


PlayStation Camera
Waar je ook bent, met de dubbele lenzen en 3D-dieptesensoren bepaalt de PlayStation Camera de positie van de headset, de PlayStation Move-bewegingscontroller en de DUALSHOCK 4-lichtbalk, zodat je je altijd midden in je VR-gamewereld bevindt.


Nauwkeurig volgen
De PlayStation Camera volgt negen led-lampjes aan de voor-, achter- en zijkant van de PS VR-headset. Zo worden je bewegingen uiterst nauwkeurig vertaald naar de gamewereld, waar je je ook in de speelruimte bevindt.


Alles volledig onder controle
De heerlijk nauwkeurige PS4-bediening krijgt een nieuwe dimensie met PS VR: elke game is compatibel met de DUALSHOCK 4 draadloze controller. Daarnaast wordt de lichtbalk voortdurend gevolgd voor nog nauwkeurigere bewegingen in de game.


PlayStation Move-bewegingscontroller
Neem het heft in eigen handen in de gamewereld met volledige controle over je VR-ervaringen, waardoor je je nog meer in de virtuele wereld van je games waant.


Speel samen
Projecteer je PS VR-ervaringen rechtstreeks naar je tv met de spiegelmodus, zodat je familie en vrienden zien wat jij ziet en ze een kijkje in jouw virtuele wereld kunnen nemen.
Laat je vrienden meedoen in jouw game met de losstaande modus en geef de actie vanuit een andere hoek op een tv weer voor een ervaring als tweede speler.


Mediaspeler van 360 graden
Bekijk je video's en foto's van 360 graden via de PS4-mediaspeler. Sluit een USB-stick aan op je PS4 met de media van 360 graden die je hebt opgenomen met een camera die alle hoeken tegelijkertijd filmt. Selecteer 'VR-modus' in de opties van de mediaspeler en stap middenin al je afbeeldingen en video's.


Gerelateerde artikelgroepen Sony PlayStation VR PS4

Virtual Reality Accessoires
Klik hier voor Virtual Reality Accessoires
 
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.