Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Wacom One Medium

578921
Wacom One Medium | CTL-672-SWacom One Medium | CTL-672-SWacom One Medium | CTL-672-SWacom One Medium | CTL-672-S
Beoordeling
Artikelnummer578921
FabrikantcodeCTL-672-S
EAN code4949268621083
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd1-2 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 60,00

€ 49,59 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Digitale creativiteit gemakkelijk gemaakt
Jij en je computer in creatieve harmonie. Schets, teken en bewerk foto's met een gewoon geweldige pen-ervaring. Het kan niet eenvoudiger.

De natuurlijke penervaring
Een responsieve, ergonomische, drukgevoelige pen biedt u een natuurlijke manier om foto's te tekenen, tekenen, schilderen of bewerken. De pen heeft geen batterijen nodig, dus hij is licht van gewicht, perfect gebalanceerd en comfortabel genoeg om zo lang te gebruiken als je wilt. De tekenervaring voelt meteen vertrouwd aan - zoals een pen op papier.

Breng je creativiteit naar een nieuw niveau
Schets en schilder met meer precisie. Onze geavanceerde elektromagnetische pentechnologie geeft u uitstekende controle en nauwkeurigheid. De One van Wacom helpt je kunstprojecten uitkomen zoals je altijd al had gewild, door de beweging van je pen perfect op elkaar af te stemmen. Foto's bewerken? Alles, van ingewikkelde cut-outs tot delicate kleuraanpassingen, is zo veel eenvoudiger. Maak je klaar om overspoelt te worden met likes.

Uw keuze aan veelzijdig digitaal canvas
Kies de maat die bij u past. De One Small neemt een klein deel van je bureau in beslag, maar geeft nog steeds voldoende werkruimte om te creëren. De Medium biedt een groter gebied voor bredere pennenstreken en meer ruimte om jezelf uit te drukken. Beide zijn compact genoeg om gemakkelijk in je laptoptas te passen.

Zo eenvoudig in te stellen
Wat u ook wilt maken, het is eenvoudig met de One tekentablet van Wacom. De tablet heeft alles wat je nodig hebt en niets dat je niet hoeft, dus het is gemakkelijk om aan je volgende project te beginnen. Sluit gewoon de USB-kabel aan op uw Mac of pc, download en installeer de driver en u bent klaar om te gaan. Beginnen met dat project is echt zo eenvoudig.

Producteigenschappen Wacom One Medium

Touch bediening
Programmeerbare knoppen

Tablet

Resolutie
2540 lpi
Actief gebied
216 x 135 mm

Pen

Inclusief pen
Draadloze pen
Drukniveau's
2048

Kenmerken

Draadloos
Volledige PC

Gewicht en omvang

Afmetingen
277x189x9 mm

Kenmerken

Connectiviteitstechnologie
Bedraad

Processor

Type
Pen Tablet

Gerelateerde artikelgroepen Wacom One Medium

Tekentablet accessoires
Klik hier voor Tekentablet accessoires
 
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.