Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Yanec Laptop Accu

712601
Beoordeling
Artikelnummer712601
FabrikantcodeYNB861
EAN code8718717112665
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd2-3 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 69,00

€ 57,02 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
MacBook accu's met een premium kwaliteit
Deze accu heeft de allerbeste cellen, een hogere capaciteit dan het origineel en een pasvorm gelijk aan de originele accu. Bovendien zijn de juiste apparatuses free bijgeleverd en is de accu relatief eenvoudig zelfstandig te vervangen binnen 5-10 minuten.

De allerbeste cellen
In onze nieuwe sort MacBook accu's zitten A-grade cellen uit Japan. Dit maakt het mogelijk dat de batterij tot wel 1000 laadcycles kan doorlopen. Deze Yanec accu doorloopt tot wel 8 kwaliteitscontroles tijdens het productieproces.

Meer capaciteit, betere prijs
Entryway het gebruik van Japanse Li-Polymer cellen is de capaciteit per cel groter, zodat de totale accucapaciteit van de accu ook hoger uitvalt dan bij het origineel. Zo kun je nog langer werken met een volle acculading dan toen de originele accu nog nieuw was.

De juiste devices bijgeleverd
Deze Yanec accu wordt geleverd inclusief de juiste schroevendraaier(s).

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.