Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Roccat Horde AIMO RGB

182638
Roccat Horde AIMO RGB | ROC-12-351-GYRoccat Horde AIMO RGB | ROC-12-351-GYRoccat Horde AIMO RGB | ROC-12-351-GYRoccat Horde AIMO RGB | ROC-12-351-GYRoccat Horde AIMO RGB | ROC-12-351-GY
Beoordeling
Artikelnummer182638
FabrikantcodeROC-12-351-GY
EAN code4250288142145
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Mebmranical toetsen
Membranical vertegenwoordigt het perfecte compromis tussen membraan en mechanisch. Het snelle uitslagpunt in het midden biedt de meest precieze en responsieve toetsaanslag ooit, met een snel en stil typgevoel. De eilenden-lay-out van een is vuilbestendig voor verfijnd, onderhoudsvrij gamen, en klikken op de middelhoogte met een nauwkeurig vingertopontwerp maken het onderscheid om voor deze toetsen te kiezen.

Verstel- wiel en knoppen
Het stemwiel en de toetsen bieden een snelle en intuïtieve bediening voor multimedia, verlichting, helderheid, dpi, volume en meer, en kunnen volledig worden aangepast aan elke gamer. Vrij draaibaar over 360 ° met precieze, tactiele stappen, het stemwiel zorgt voor directe besturing met nauwkeurigheid. Het stemwiel is ook volledig compatibel met Windows 10 Dial-functionaliteit, waardoor de Horde AIMO het eerste toetsenbord op de markt is met deze functie.

AIMO-verlichting
AIMO is het levendige systeem voor verlichting van ROCCAT. De functionaliteit groeit exponentieel op basis van het aantal aangesloten AIMO-apparaten. Het reageert ook intuïtief en organisch op uw computergebruik. Omdat configuratie overbodig is, biedt het een state-of-the-art lichtscenario, direct uit de verpakking, voor een volledig vloeiende next-genervaring.

Producteigenschappen Roccat Horde AIMO RGB

Toetsenbord kenmerken

Polssteun
Numeriek toetsenblok

Poorten & interfaces

Aantal USB poorten
0

Design

Backlight
LCD Scherm

Kenmerken

Combinatieset
Mechanisch
Multimedia sneltoetsen

Gewicht en omvang

Gewicht
1100 g

Gerelateerde artikelgroepen Roccat Horde AIMO RGB

Muizen
Klik hier voor Muizen
 
Game Headsets
Klik hier voor Game Headsets
 
Game Muismatten
Klik hier voor Game Muismatten

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.