Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Zakelijk

Informatique zakelijk en overheid

Wij zijn al meer dan 27 jaar de vertrouwde en onafhankelijke specialist in automatisering. Door de jaren heen hebben we tienduizenden bedrijven en overheden door heel Nederland voorzien van computers en alles wat daarmee te maken heeft. Maar wist je dat wij meer doen dan producten leveren? Steeds meer MKB bedrijven en overheden komen bij ons voor eerlijk en onafhankelijk advies over IT oplossingen die nodig zijn om hun organisatie in deze tijd veiliger en productiever te maken. De afhankelijkheid van IT wordt immers steeds groter, ook voor het MKB en decentrale overheidsinstellingen.

We hebben echt verstand van zaken!

 • winkel
  Al een kwart eeuw kennen ruim 17.000 trouwe zakelijke klanten ons van de slogan "echt verstand van computers". Het merendeel daarvan valt binnen de categorieën MKB en ZZP, maar we hebben ook opvallend veel grootzakelijke klanten. Ongemerkt hebben we door de jaren heen veel kennis opgebouwd over onze zakelijke- en overheidsklanten. Niet alleen over hun automatisering, maar vooral ook over de organisatie zelf en de marktomstandigheden: Echt verstand van zaken dus. ICT moet immers ondersteunend zijn aan kernprocessen en klantbehoeften, en alleen met kennis hierover kunnen we optimaal advies geven.

  Waarom Informatique zakelijk?
  ✔ Eigen aanspreekpunt, eerlijk advies
  ✔ Uitgebreid assortiment
  ✔ Ruime eigen voorraad, direct af te halen
  ✔ Snelle levering door Europa
  ✔ Prijsvoordeel bij grote aantallen
  ✔ Kopen op rekening meestal mogelijk
  ✔ Maatwerk PC's, workstations, laptops en servers
  ✔ Afhalen of verzenden
 • Adviesbalie

  Wij laten IT voor je werken

  Steeds meer zakelijke klanten schakelen ons in voor het installeren van nieuwe werkplekken en alles wat daar bij hoort. Ons doel is om onze klanten volledig te ontzorgen. We zetten hier gespecialiseerde partners voor in en voeren de regie voor onze klanten, zodat er altijd een centraal aanspreekpunt is.


  Wat we onder meer doen:
  ✔ Volledig werkend opleveren van werkplekken en kantoorruimtes volgens klantspecificaties
  ✔ Zowel uitbreiding als vervanging
  ✔ Inclusief bekabeling, stroomaansluiting en fysieke plaatsing en montage
  ✔ Installeren en optimaliseren van (draadloze) datanetwerken
  ✔ Verpakkingsmateriaal en eventueel oude apparatuur wordt milieuvriendelijk afgevoerd, data op oude apparatuur wordt veilig en gecertificeerd verwijderd
  ✔ Veel assemblagewerk kunnen we in onze eigen werkplaats voorbereiden en testen, dat scheelt tijd en onnodige kosten
  ✔ Ook voor kleinere aantallen (1-50) bieden we passende oplossingen
  ✔ We denken mee over het grotere plaatje: de impact op performance en het waarborgen van een solide, veilige en dynamische infrastructuur
  ✔ Bij de meest succesvolle projecten zijn we in een vroeg stadium betrokken. Vooral in de ontwerpfase kunnen we veel betekenen
  ✔ Connectiviteit in de vorm van bedrijfszekere glasvezelaansluitingen of draadloze dataverbindingen
  ✔ Second opinion of offerte vergelijking
  ✔ Nazorg in de vorm van een optioneel servicecontract


 • Flexibiliteit en persoonlijke aanpak

  Met onze achtergrond als lokaal familiebedrijf zijn we als een van de weinige spelers in onze markt nog flexibel en persoonlijk genoeg om snel te kunnen mee schakelen met specifieke klantbehoeften en marktontwikkelingen. Inmiddels zijn we ook groot genoeg om grotere projecten in Nederland en België aan te kunnen.

  Ons team van zakelijke accountmanagers werkt het liefst vanuit de relatie met hun klanten. Omdat de lange termijnrelatie voor ons het belangrijkste is, stellen we het klantbelang voorop in plaats van korte termijn denken. Wel zo makkelijk: wij weten wat er intern speelt, wat de belangen zijn en hebben een groot netwerk met betrouwbare leveranciers opgebouwd. Voor ons maakt het niet uit voor welke leverancier onze klant kiest. Voor ons staat de lange termijn relatie altijd voorop, wij zijn immers zuinig op onze trouwe klanten. Dat is de basis van ons succes!


  Lees hier het verhaal van Spindler Installatietechniek - Onze Klant van de Maand Juni!

Bekijk zakelijke actiesBel ons voor persoonlijk adviesMail ons je wensen


Telefoon: 010-5191699

E-mail: [email protected]