Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Bedrijfsinformatie

Je kan hier informatie vinden over o.a. onze winkel, onze bank- en bedrijfsgegevens en onze leveringsvoorwaarden. Mocht je niet kunnen vinden waar je naar op zoek bent? Neem dan contact met ons op!

Over Informatique

Informatique is opgericht in 1995 en verkoopt een uitgebreid assortiment computers, laptops, componenten, netwerkapparatuur, randapparatuur en televisies uit voorraad.

In onze winkel, aan de telefoon en via email staat een gemotiveerd team van medewerkers voor je klaar met een passend advies. Bij onze winkel is voldoende gratis parkeergelegenheid op het eigen parkeerterrein. Heb je telefonisch of via deze website besteld, dan kan je bij onze afhaalbalie snel en efficiënt jouw bestelling ophalen.

Bij Informatique kom je, door het continu nastreven van alleen de hoogste kwaliteit, nooit voor verrassingen te staan. Mocht het onverhoopt toch eens tegenzitten, dan staan onze helpdeskmedewerkers zes dagen per week telefonisch voor je klaar.

Onze winkel

Informatique heeft een winkel waar alles van afhaalbalie en informatiebalie tot servicecenter en magazijn te vinden is. Bij het bestellen via de website worden de producten vanuit het magazijn gereserveerd. Indien je jouw bestelling wilt afhalen dien je dit te doen bij onze afhaalbalie in onze winkel. Maar je kan natuurlijk ook jouw bestelling laten bezorgen. Wil je bij nader inzien toch nog jouw bestelling thuis afgeleverd krijgen, neem dan contact op met onze verkoopafdeling.

Je kan bij ons terecht voor ons complete assortiment computers, notebooks, componenten en supplies.

Openingstijden


We verwelkomen je graag weer in onze winkel.


Onze openingstijden zijn gezien de coronaregels aangepast. Gedurende de week zijn we een uur eerder open om je beter van dienst te zijn.

Maandag t/m vrijdag:
08:00 - 17:00 uur
Zaterdag:
09:00 - 17:00 uur
Zondag:
Elke eerste zondag van de maand 12:00 - 17:00 uur

Ons verkoopteam staat zoals gewoonlijk klaar om je ook telefonisch of per mail bij te staan voor vragen of om te helpen met keuzes in het aankoopproces.

Al onze maatregelen omtrent het coronavirus vind je hier


Bank- en Bedrijfsgegevens

Wanneer je een betaling vooraf doet of op rekening betaalt, dan heb je de volgende (bedrijfs)gegevens nodig om jouw betaling af te ronden:

Bedrijfsgegevens

BTW nummer:
NL 8075.12.527.B01
KVK nummer:
27166651 (Rotterdam)

Bankrekeningen

Rekeningnummer:
24.01.04.900 te Berkel en Rodenrijs (ABN AMRO - Nederland)
IBAN:
NL19 ABNA 0240 1049 00
BIC:
ABNANL2A

Rekeningnummer:
95.13.007 te Berkel en Rodenrijs (ING - Nederland)
IBAN:
NL16 INGB 0009 5130 07
BIC:
INGBNL2A

Leveringsvoorwaarden

Ons bedrijf is aangesloten bij de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie (Thuiswinkel.org), de branchevereniging voor bedrijven die producten en/of diensten op afstand verkopen aan consumenten. De Thuiswinkel Organisatie heeft in samenwerking met de Consumentenbond speciale uniforme voorwaarden opgesteld en deze voorwaarden hebben wij overgenomen en gelden voor aankopen door consumenten op de website. Voor alle overige transacties gelden onze algemene voorwaarden.